Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elrontották az intim tetoválás...

Elrontották az intim tetoválásomat. Mit lehet tenni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Mivel 14 éves korom óta fuvolázok, szerettem volna egy violinkulcsot tetováltatni a puncim fölé. A tetováló elrontotta, vagy nem igazán értette, mit szeretnék (vietnami srác volt). Lényeg hogy helyette egy dollárjelet kaptam "oda". Építő jellegű tanácsokat és nem kigúnyolást várnék!

2014. szept. 17. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb akkor találj ki ilyet, ha tudod hogy zajlik egy tetoválás, és nem vagy ilyen állati buta.

Először elmeséled hogy mit szeretnél magadra varratni, ő megrajzolja papírra, vagy ad egy kész rajzot. (természetesen más a helyzet ha te viszel kész mintát, de ez ebben az esetben nyilván nem így volt)

Ha te arra rábólintasz, akkor felrajzolja neked, és megnézheted hogy néz ki.

Ha arra is igent mondasz, akkor, csak is akkor kezdi el neked felvarrni.

Várjuk szeretettel a következő kamu kérdésed, de az remélhetőleg egy jobban felépített lesz ;) köszi, puszi.

2014. szept. 18. 13:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésen nagyon röhögtem, mert 1000%, hogy kamu, ilyen nincs, aztán elolvastam a #11 hozzászólást, amiben minden le van írva, amit én is ideírtam volna, így nekem már nincs is hozzáfűznivalóm :D
2014. okt. 3. 15:39
 13/13 anonim válasza:
100%
Egyből sejtettem, hogy ez egy kamu kérdés...
2016. szept. 22. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!