Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért olyan a tetoválásom,...

Miért olyan a tetoválásom, mintha szétfolyt volna?

Figyelt kérdés

Két hetes múlt, szalonban csináltattam, amikor készen lett gyönyörű volt (egy mondat), mindent úgy csináltam, ahogy a tetováló mondta, kentem, öblítettem, fóliáztam egy napig, utána már nem. Víz nem érte, csak minimális, nap is csak amennyit nem tudtam elkerülni (alkar belső fele). Ez már a 2. tetkóm, az elsővel ilyen gond nem volt.

Most úgy néz ki, mintha elfolytak volna a betűk. Van, ahol ki is dobta, a tetováló mondta, hogy majd kijavítja, rájavít, de akkor sem értem, hogy miért lett ilyen.

2014. aug. 24. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:

a víztől lehet ilyen

de ha nem érte , sajnos igy én se

menj vissza a tetoválóhoz

2014. aug. 24. 19:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Megyek majd, ha lesz időm. És ha mondjuk vastagon kentem rá a krémet? Bár nem hinném, hogy vastag volt, pár perc alatt mindig beszívta és már nem látszott a fehér, csak éreztem rajta. De már minden lehetőséget átveszek.
2014. aug. 24. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet az is,hogy a tetováló nem túl profi, annyira nem dobhat ki egy sima feliratot. Az előzőt is nála csináltattad?
2014. aug. 25. 15:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, a másik már 6 éves. Pesti szalon, rendes helyen, ismerős ajánlotta a tetoválót.
2014. aug. 25. 18:37
 5/8 SzilKa ***** válasza:
Milyen krémmel kented? Csak mert a Bepanthent nem igazán szokta beszívni a bőr, ahhoz túl sűrű. Ha parfümtartalmú krémmel kented, az simán okozhatja a megfolyást!
2014. aug. 26. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Bepanthen plus, ezt ajánlotta a tetováló. Mindig percek alatt eltűnt róla a fehér réteg, az első két napban kentem valamivel vastagabban, mert érzékeny volt, nem tudtam jobban elkenni, de amint bírtam, szépen vékonyan eloszlattam rajta. Utána persze érződött rajta a krém, ahogy hozzáértem, de már nem volt fehér.
2014. aug. 27. 11:19
 7/8 anonim válasza:
Szerintem azon a területen nem bírja a tested...
2014. okt. 16. 00:07
 8/8 anonim ***** válasza:
regi kerdes, de en tudom a valaszt. sima bepantennel kell kenyni, mert a pluszban alkohol van :) es az alkohol miatt kidobja a bor a tintat. en egyszer az uj tetkomat veletlen bekentem kezmosasnal fertotlenitovel. ki is dobta...
2017. márc. 29. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!