Ez már a hámlás?
Figyelt kérdés
Hétfőn (08.11.) tetováltattam a karomra egy 10 cm hosszú feliratot, minden "előírást" betartottam, amit be kell. Pénteken kezdtem el először érezni, hogy viszket. Ma este, láttam, hogy "elmozdítható" a tetoválás némelyik része, alatta egy halványabb árnyalat van, de a biztonság kedvéért, visszahelyeztem, csak egy betűnél tettem ezt, a többieknél nem próbálkoztam. Ez most mit jelent? Abbahagyhatom a Bepanthen krém használatát? Ne nyúljak hozzá, ugye? Ha kenem, nem fog lejönni? Ez a folyamat meddig tart? Ha minden "szabályt" betartottam, kenegetés, mi egyéb, van rá mód, hogy ne kelljen visszamennem újraüttetésre?2014. aug. 16. 21:10
1/1 anonim válasza:
Abbahagyhatod a krémezést. Ne dörzsöld,ne vakard,ne piszkáld,ne fóliázd. Nyugi,már benne van a bőröd mély rétegeiben,nem kell átüttetni. Már csak a felesleges tinta és hámréteg jön le róla. Ez hetekig is eltarthat. Kicsit fog fakulni,de ez természetes. Ne siettesd a folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!