Mennyire fakul ki egy tetoválás a varrás után? (Képek és többi lent)
Szombaton csináltattam egy tetoválást, de most, ahogy jön le a seb, teljesen olyan, mintha kifakult volna és szürkének látszik.
Képek:
Ilyen volt szombaton: [link]
És ilyen most:
Szerintem azért, mert új bőr nőtt rá és lemezekben jön le a régi. Le fog hámlani, ne vakargasd.
Remélhetőelg nem azért mert kiáztattad.
Néha gyengéden átmosni nem árt. A levegőben mindenhol vannak szálldogáló szöszök, a krémbe beleragad az ágynemű, por, macskaszőr, minder sźar.
A bepanthen abból a szempontból jobb, mert fertőtlenít is, kevésbé lesz gyulladt.
De mondom, az átmeneti homályosság normális. 2-3 hétig még nem végleges, addig alakul.
Az átüttetést viszont sztem ezzel nem úszod meg.
mi az istentől ilyen borzasztó trutymós? nem lenne szabad annak lennie, vagy rohadt vastagon kened (SOHA nem kenünk tetoválást körömvirágkrémmel, CSAK bepanthennel!!!), vagy be van gyulladva. szörnyen néz ki.
a fekete ugyanúgy fakul mint az összes többi szín, csak azon látszik a legjobban, mert sosem lesz olyan tömör összefüggő szurokfekete, mint frissen. nem kell gyakrabban átütni mint bármelyik másik színt, de nem kell tökéletességet várni tőle, mert sosem lesz az. a tetoválás után még csak most gyógyul a hámréteg, az új bőr fényesnek látszik egy jó darabig.
Ahány művész, annyi elv. Nyilván a festéktől is függ.
Igen, még visszaerősödik. Gondolj csak bele, a bőr felső rétege + levegő alatta, noná hogy felhősnek néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!