Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire fakul ki egy tetoválá...

Mennyire fakul ki egy tetoválás a varrás után? (Képek és többi lent)

Figyelt kérdés

Szombaton csináltattam egy tetoválást, de most, ahogy jön le a seb, teljesen olyan, mintha kifakult volna és szürkének látszik.

Képek:

Ilyen volt szombaton: [link]

És ilyen most:

[link]

[link]

2014. aug. 13. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert új bőr nőtt rá és lemezekben jön le a régi. Le fog hámlani, ne vakargasd.

Remélhetőelg nem azért mert kiáztattad.

2014. aug. 13. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
a fekete az ilyen, folyamatosan fakul, nem véletlen, hogy óvni kell a naptól, és nem árt újravarrni sem bizonyos időnként. Ráadásul nagy egybefüggő tetkót csináltattál, ezen alapból jobban látszik a fakulás.
2014. aug. 13. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Naponta 2x kentem körömvirág krémmel reggel felkeléskor, és este lefekvéskor. A tetoválóm azt mondta, hogy mától kenhetem 3x. Nem mentem ki a házból szombat óta és víz sem érte a tetoválást.
2014. aug. 13. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Néha gyengéden átmosni nem árt. A levegőben mindenhol vannak szálldogáló szöszök, a krémbe beleragad az ágynemű, por, macskaszőr, minder sźar.

A bepanthen abból a szempontból jobb, mert fertőtlenít is, kevésbé lesz gyulladt.

De mondom, az átmeneti homályosság normális. 2-3 hétig még nem végleges, addig alakul.

Az átüttetést viszont sztem ezzel nem úszod meg.

2014. aug. 13. 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:

mi az istentől ilyen borzasztó trutymós? nem lenne szabad annak lennie, vagy rohadt vastagon kened (SOHA nem kenünk tetoválást körömvirágkrémmel, CSAK bepanthennel!!!), vagy be van gyulladva. szörnyen néz ki.

a fekete ugyanúgy fakul mint az összes többi szín, csak azon látszik a legjobban, mert sosem lesz olyan tömör összefüggő szurokfekete, mint frissen. nem kell gyakrabban átütni mint bármelyik másik színt, de nem kell tökéletességet várni tőle, mert sosem lesz az. a tetoválás után még csak most gyógyul a hámréteg, az új bőr fényesnek látszik egy jó darabig.

2014. aug. 13. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor azt akarod mondani, hogy még kb 2hétig alakulni fog a színe? Hogy még lehet, hogy erősebb lesz?
2014. aug. 13. 13:50
 7/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem több tetoválót is és azt mondták, hogy a körömvirág krém tökéletes rá, így gondoltam, azzal kenem majd. Ez nem trutymó, csak azt mondta a tetoválóm, hogy ne mossam, ne öblítsem le legalább 1 hétig, így a lehámlott festék rajta maradt.
2014. aug. 13. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:

Ahány művész, annyi elv. Nyilván a festéktől is függ.

Igen, még visszaerősödik. Gondolj csak bele, a bőr felső rétege + levegő alatta, noná hogy felhősnek néz ki.

[link]

2014. aug. 13. 16:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Amint begyógyul, megyek is vissza, mert az egyik csík nem lett teljesen egyenes ahogyan most észrevettem, de lehet, hogy csak a bőröm miatt, hogy máshogyan tartottam...nem tudom. Majd remélem megmondja. :)
2014. aug. 13. 16:43
 10/10 anonim ***** válasza:
le kell mosni a friss tetoválást! vízzel átmosod és mondjuk tiszta szalvétával áttörlöd. utána meg bekened. a bepanthen a legjobb rá. a fekete nekem is kijött, fél éb után át is kellett üttetnem, pedig nagyon vigyáztam rá. a fekete sajnos ilyen. de tényleg most át a tetoválásod!!!
2014. aug. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!