Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen tetoválás...

Szerintetek milyen tetoválás állna jól nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A csuklómra szeretnék egy tetoválást varratni és nem tudom még pontosan, hogy mit. Segítetek nekem? Egy pasis csak vagyok mégis valami szolidabb tetkót szeretnék olyat ami jó lánynak is és pasinak is. A bőröm nem túl barna éppen ezért nem tudom, hogy színes tetkót varrasak magamra vagy fehér feketét. Véleményeket szeretnék.:)

2014. aug. 13. 01:00
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Rég rossz, ha nem tudod. Nehogy mi mondjuk már meg, hogy életed végéig mit viselj a bőrödön. Ha nem bír jelentéssel, akkor az nem más, mint egy firkálás a bőrön. Legalábbis szerintem.
2014. aug. 13. 01:13
 2/5 anonim válasza:

énis pasis csaj vagyok..

de én a jobb csuklomra fogok egy"Hope"(remény)feliratot varratni:)

2014. aug. 13. 02:04
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha nincs ötleted és gyakorin vársz válaszokat, akkor inkább ne tetováltass, hiszen nem jelentene neked semmit. Egy olyan feliratnál, mint a 2-es "Hope"-ja, sokkal jobb, ha nem tetováltatsz semmit.
2014. aug. 13. 02:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Adj magadnak par evet, (tudom idegesito ezt hallani) amig nem jon egy jo otlet, ami eredeti. Ne akarj masok tetovalasat, az mase, nem tied. Talald ki a sajatod, talald meg a szakembered hozza, es akkor.

Az, hogy most feher a borod, nem jelent semmit, ha fekete (altalaban a feher nem igen jatszik) tetkot csinaltatsz, akkor nem mesz ki tobbet a napra, vagy mi?

2014. aug. 13. 03:37
 5/5 anonim válasza:
100%
Nem rossz indulatból mondom, de szerintem másokat megkérdezni, hogy milyen tetkót szeretnél nem a legjobb ötlet. Én is csak azt tudom javasolni, hogy várj pár évet vele, hisz annyi minden fog még történni veled az életben. A lényeg, hogy számodra legyen jelentése, és ne mások számára csináltasd. Ha kigondoltál egyet akkor ülj még az ötleten minimum 1-2 hónapot, hogy biztos legyél benne.
2014. aug. 18. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!