Arról lenne szó, hogy van egy farkasos tetoválásom, amit szeretnék bővíttetni, de ötletem sincs milyen mintával. A már divattá vált teliholdas, erdős, indiános motívumokat szeretném hanyagolni, bár ha valami ütőset találok ezekben, nem zárom ki. Itt a link: [link]
Erről lenne szó, mint látjátok meg is van fakulva, ha nem találok bővítésre mintát az sem elképzelhetetlen, hogy eltakartatom valamivel, erre is linkelhettek ötleteket esetleg valami sötétebb fekete fehéret amiben a feketés árnyalatok a dominánsak ( hogy kitakarja és elfedje teljesen).
2014. aug. 2. 01:27
1/4 anonim válasza:
ez milyen testrészen van?
2014. aug. 2. 01:47
2/4 anonim válasza:
van egy olyan sejtésem hogy eröl inspirálódtál :D [link] szerintem ha ezt megerősítteted és anyagilag megengedheted magadnak színekkel akkor szerintem egy nagyon szép tetoválás lehet belőle
2014. aug. 2. 01:52
3/4 anonim válasza:
szerintem nem kell letakarni, egy profi gyönyörűvé tudná varázsolni, mert nem akarlak megbántani de ez most jelenleg egy elég gyér tetoválás... és egy tetováló többet tud segíteni neked, sok jó ötlettel tudna előállni, szerintem keress meg egy JÓ tetoválót!:)
2014. aug. 2. 14:17
4/4 anonim válasza:
Én is azt tanácsolom, hogy javíttasd ki a mintát. Ha egy profi megcsinálná, szépen kidolgozná és árnyékolná nagyon jó kis tetoválás lehetne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.