Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egy ilyen tetoválást szeretnék...

Egy ilyen tetoválást szeretnék. Mennyi ideig tartana az elkészítése? Mennyibe kerülne kb? Hol nézne ki szerintetek jól?

Figyelt kérdés

[link]

Kicsit félek a fájdalomtól, ezért kevésbé érzékenyebb helyre szeretném. Csuklón nagyon fáj?

2014. júl. 29. 14:12
 1/4 A kérdező kommentje:
És Debrecenben hol a legérdemesebb tetováltatni?
2014. júl. 29. 14:20
 2/4 anonim válasza:

Mennyi ideig tartana? Tetoválótól függ fél óra, ha nagyon lassan csinálja/sokszor meg kell állnia akkor max 1 óra.

Mennyibe kerülne? 5000Ft a minimum ár márcsak a tű miatt is. Egyébként szalontól függ hogy mennyibe kerül.

Hol nézne ki jól? Egyértelműen csuklón, max bokán, de szerintem maradj a csuklónál.

Mennyire fáj? Kinek mi fáj.. Csukló nem egy kellemes érzés, de belehalni sem fogsz :D

2014. júl. 29. 15:43
 3/4 anonim válasza:

Én már túl vagyok pár tetováláson , én is készítek tetoválásokat de nem is ez a lényeg.

Csuklón mennyire fáj? Nekem is van had ne mondjam nem volt valami kellemes érzés. Ott ugye vékony a bőr.

Ez kb 10 perces munka. De ez leginkább nem csak tőle hanem tőled is függ. Szalonba ha el mész 5ezer alatt be se indítják a gépet. De vannak jó tetoválók háznál is.

2014. júl. 30. 12:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy ha itt lenne, hogy nézne ki:

[link]

Tehát a kar belső oldalán a Valar.... felirat.

Ez kevésbé fáj, mint a csukló?

Szerintetek ott milyen lenne?

2014. júl. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!