16 évesen érdemes tetoválást csináltatni?
az alkaromra szeretném csináltatni
mennyire fáj?
16/lány
Szia.nekem a bal alkarom teljesen tetevan varrva, es az oldalamon is van egy kisebb idezet, mindezeket 17 evesen csinaltattam azaz most ebben az evben, igazabol en nagyon reg ota szerettem volna, 7 eves korom ota imadom Caramelt, azt amit atad a zenejevel, es ettol fogva en tudom hogy nem fogom megbanni soha.
Viszont jol gondold át mit és hova ..hiszen egy eleten at viseled.
Egyebkent a fajdalom attol is fugg mennyire birod, alkaromat 14 tűvel , 6, tűvel felváltva csinaltak , hulye az aki azt mondja hogy nem faj:)
De nekem az utolso félora volt kegyetlen.
"ettol fogva en tudom hogy nem fogom megbanni soha"
LOL :)
Nem.
18 alatt csak gagyi helyeken vállalnak el, tehát a minőségi művész nem nagyon lesz, csak sufnituning. Pocsék higéniával, pocsék rajztudással.
A coverup drága, a lézer még drágább, és ha felpúposodik a heg, azt a lézer se szedi ki.
Ráadásul a minta amit kinéztél eléggé sablonos. Minden második nőn toll, álomfogó, végtelenjel, angol egyszavak meg madár van, már rohadt unalmas. Ettől kicsit egyedibb legyen már.
nem egy meg két év alatt bánja meg az ember ezeket a dolgokat, hanem 5-10-15. szóval lehetőleg 20év alatti emberek véleményére ne adj.
egy egész életen át fogod viselni azt a mintát, nem lesz baj, ha vársz még nlhány évet.
Köszi a válaszokat
utolsó: tudom hogy sablonos de ezt a tetoválást már 12 évesen megterveztem és akkor még ez nem volt olyan nagy divat
"érdemes"
XD nem érdemes
de az emberek nem is azért szoktak tetoválást varratni
ha így állsz hozzá, ha már most bizonytalan vagy, végképp nem ajánlom, mert meg fogod bánni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!