Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 16 évesen érdemes tetoválást...

16 évesen érdemes tetoválást csináltatni?

Figyelt kérdés

az alkaromra szeretném csináltatni

mennyire fáj?

16/lány

2014. júl. 24. 14:42
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Szia.nekem a bal alkarom teljesen tetevan varrva, es az oldalamon is van egy kisebb idezet, mindezeket 17 evesen csinaltattam azaz most ebben az evben, igazabol en nagyon reg ota szerettem volna, 7 eves korom ota imadom Caramelt, azt amit atad a zenejevel, es ettol fogva en tudom hogy nem fogom megbanni soha.

Viszont jol gondold át mit és hova ..hiszen egy eleten at viseled.

Egyebkent a fajdalom attol is fugg mennyire birod, alkaromat 14 tűvel , 6, tűvel felváltva csinaltak , hulye az aki azt mondja hogy nem faj:)

De nekem az utolso félora volt kegyetlen.

2014. aug. 14. 11:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy roma, vagy vándorcirkuszos, akkor inkább hagyd ki. De ha a jóno skálán 10-bol 6-os vagy, vagy még gyengébb, akkor igazából mindegy.
2014. aug. 27. 19:44
 13/21 anonim ***** válasza:

"ettol fogva en tudom hogy nem fogom megbanni soha"

LOL :)

2014. aug. 28. 07:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Én 17 vagyok, és lassan egy éve van meg a varratom:) Nem bántam meg.
2014. szept. 6. 21:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. szept. 12. 15:21
 16/21 anonim válasza:
Nagyon gondold át, mert annyit változik az ember. Lehet, hogy utána még néhány évig tetszeni fog, aztán 25 évesen másképp látod a dolgokat és megbánod, hogy ilyen fiatalon tetováltattál. Én például most nagyon örülök, hogy mégsem rakattam be piercinget anno 16 évesen. A másik, hogy utána néztél-e, hogy milyen kémiai változásokat. allergiás reakciókat indíthat el egy tetoválás az emberben? A későbbiekben kialakulhatnak bőrbetegségek vagy hajlamosabb lehetsz például a hajfesték-allergiára (ami elég durva, egy erősebb reakciótól a hajad is kihullhat).
2014. szept. 13. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem.

18 alatt csak gagyi helyeken vállalnak el, tehát a minőségi művész nem nagyon lesz, csak sufnituning. Pocsék higéniával, pocsék rajztudással.

A coverup drága, a lézer még drágább, és ha felpúposodik a heg, azt a lézer se szedi ki.

Ráadásul a minta amit kinéztél eléggé sablonos. Minden második nőn toll, álomfogó, végtelenjel, angol egyszavak meg madár van, már rohadt unalmas. Ettől kicsit egyedibb legyen már.

2014. nov. 19. 21:33
 18/21 anonim ***** válasza:

nem egy meg két év alatt bánja meg az ember ezeket a dolgokat, hanem 5-10-15. szóval lehetőleg 20év alatti emberek véleményére ne adj.

egy egész életen át fogod viselni azt a mintát, nem lesz baj, ha vársz még nlhány évet.

2014. nov. 19. 22:10
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

utolsó: tudom hogy sablonos de ezt a tetoválást már 12 évesen megterveztem és akkor még ez nem volt olyan nagy divat

2014. nov. 21. 16:37
 20/21 anonim ***** válasza:

"érdemes"

XD nem érdemes

de az emberek nem is azért szoktak tetoválást varratni

ha így állsz hozzá, ha már most bizonytalan vagy, végképp nem ajánlom, mert meg fogod bánni

2015. jan. 27. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!