Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vérzékenyek tetováltathatják...

Vérzékenyek tetováltathatják magukat?

Figyelt kérdés

én egy egyszerű szálazott szemöldöktetoválást szeretnék magamnak, természetesen előtte mindenképp megkérdezném az orvosom csak érdekel hogy van-e valakinek tapasztalata ezen a téren :)

válaszokat előre is köszi

2014. júl. 20. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom semmi, de 24 évet dolgoztam a vérellátásban. Verd ki a fejedből. Nem is értem, hogy betegséged ismeretében ez hogyan merülhetett fel.
2014. júl. 20. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez kérlek úgy merülhetett fel , hogy tavaly volt egy másik betegségem is,aminek következtében kihullott a szemöldököm.Nem az egész de eléggé hiányos.Nincs szép formája és egyszerűen bána vagyok ahhoz hogy mindennap kihúzogassam szemceruzával. a szemöldökfesték csak azt a kevés szőrt fogja be, a bőrömről 2-3 nap alatt lekopik.Már ricinusolajjal is próbáltam kezelni de az sem használt.
2014. júl. 20. 18:59
 3/5 A kérdező kommentje:
de a válaszod köszönöm, inkább egy csúnya szemöldök mint hogy valami gond legyen :)
2014. júl. 20. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:
próbálkozz hennával, vagy valami olyan festékkel, ami a bőröd felszínét fogja meg
2014. júl. 20. 23:05
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. júl. 26. 20:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!