Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen tetoválást tudnátok...

Milyen tetoválást tudnátok ajánlani alkarra?

Figyelt kérdés
175 cm 56 kg vagyok, férfi nemű. Gondolom eltudjátok képzelni, hogy milyen vékony vagyok. Az alkaromra szeretnék tetováltatni, de nem tudom, hogy mi passzolna egy magamfajtához. Segítenétek, légyszíves? Fekete fehéret szeretnék, és nem olyan egyszerűt. Mintha lenne valami jelentése is. Nem tudom így elmagyarázni. De hátha segít nektek az, hogy milyen filmeket kedvelek igazán: Sci-Fi, fantázi, horror.
2014. júl. 6. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valami olyat szeretnél, aminek jelentése is van, akkor neked kell kitalálni, hogy számodra mi milyen jelentést hordoz, amit érdemes magadra tetováltatni.
2014. júl. 6. 22:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, amíg gyakorin keresel mintát, inkább ne tetováltass.
2014. júl. 7. 00:50
 3/3 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam, hogy a négy elem (föld, tűz, levegő, víz) ábrázolását tetetem oda. Szerintetek?
2014. júl. 13. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!