Szerintetek melyik idézetet varratassam magamra? Többi lent
Mi te vagy én lettem , s hogy vagyok neked köszönhetem , Szeretlek Anya
Rossz napokon az édesanyám szeretete , többer ér mint a világ összes keresete
én a lapockámra gondoltam , de már nem vagyok benne olyan biztos , szerintetek ? hülye kommenteket nemár légyszi köszii
Szerintem a tetoválások amúgy is szuperek, egy szüleivel kapcsolatos meg elengedhetetlen minden jó szülő gyermekének :)
Az első sokkal jobb de még szerintem azért nézz szét rengeteg ilyen van a neten.
A lapockán szerintem jól néz ki, megy oda!
Az első jobb, de inkább valami kicsit személyesebbet próbálj, elvégre ilyen idézete bárkinek lehet, nem? :)
Például nekünk anyukámmal a kedvenc együttesünktől lesz egy lemezborító, azé az albumé, amit a legjobban szeretünk és legtöbbet hallgattuk együtt éveken meg éveken át. Lehet, hogy elsőre nem ordít róla, hogy ez a mi kapcsolatunkat jelképezi, de mi tudni fogjuk, és egy ilyenhez szerintem jobban lehet kötődni, mint egy netről kiválasztott idézethez. :)
Vagy ha mindenképp szövegeset akarsz, akkor valamit, amit ő mondott neked. Én gondolkodom például nagyapám egyik gyakori tanácsán, az is elég személyes és sokat jelentene nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!