Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Forrasztó pákával lehet...

Forrasztó pákával lehet csinálni tetkót?

Figyelt kérdés
És vállalkozna rá valaki? A hátamra szeretném. Pénzért.

#hegtetkó
2014. jún. 28. 20:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Tetkót nem, max valami égetett hegtetkóféleséget.
2014. jún. 28. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, nehogy megpróbáld! Életed végéig fizeted majd az árát a hülyeségednek, mikor minden nyáron kiröhögnek a strandon. Ráadásul a válaszolók közül akarod kiválasztani ki csinálja meg? Meguntad az életed? Sokan azért nem csináltatnak SZALONBAN, STERIL KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ,KÉPZETT tetoválóművésszel tetoválást, mert félnek attól hogy elfertőződik és betegek lesznek. Te meg forrasztópákával, otthon, egy ismeretlen képzetlen emberrel akarod megcsináltatni? Irigylem az optimizmusod.
2014. jún. 28. 20:53
 3/7 A kérdező kommentje:
600 fokon nem hiszem ,hogy elkaphatnék valamit. és, ha jól rajzol valaki, akkor miért ne ?
2014. jún. 28. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Hegesízeni épp lehetne...de pl én jópárszor megéheztem már magam és mégsincs meg a nyoma...
2014. jún. 28. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:

na neeee :)

de elég mélyen kellene égetned hogy nyoma maradjon mert én napi szinten forrasztok,sokszor égettem már meg magam,még sincs nyoma

de pl folyékony ónt fröcskölhetnél magadra,na az megmaradna :D

2014. júl. 27. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy Vaginát szeretnék a hátamra varratni.
2014. júl. 29. 23:56
 7/7 anonim ***** válasza:

nyehehehe :D

szerintem elég ha mindenért hisztizel,aztán úgyis elkönyvelnek p.ncinak,megspórolod a fájdalmat :D

2014. aug. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!