Tetoválás mintája, métere és helye? (vélemény)
Két konkrét minta között vacilálok még. Szeretném megtudni a véleményeteket róluk és még pár dolgot, de arra majd később kitérek... ;)
1. [link]
2. [link]
Személy szerint nekem az első jobban tettszik(akár más szöveggel), de azért érdekel szerintetek melyik jobb és miért. Vállra, alkarra vagy felkarra gondoltam(alkar felkar előnyben) csak arra lennék kíváncsi, hogy ugye ha pl. felkarra csináltatnám akkor kisebbre kéne csinálni mintha egy vállon lenne, nem nézne ki nagyon hülyén ez a minta kisebben? Mi a véleményetek róla?
Szia!
Vallon a tattoo Szép de már nagyon gyakori! Legyen egyedi a tattoo, legyen rád jellemző ami számodra jelentessel bir! Egy férfi azért testesebb egy nőnél igy valószínűleg nem lenne sem al sem felkaron rossz! Vadlin, mellen, haton, nyakon sztem a legmutatosabb de ez csak az én véleményem! Mintabol egyik sem igazán az én izlesem de ha muszáj akkor az 1!
Hát mindkettő elég elcsépelt. Miért ezeket akarod?
Inkább még várj, amíg nem találsz olyant, ami tényleg rád jellemző, mert ez a minta elég gázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!