Tudnátok linkelkelni, jó tetoválásokat? :3
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 13:43
1/4 A kérdező kommentje:
bocsi, linkelni:D
2014. máj. 12. 13:45
2/4 anonim válasza:
Ami nekünk jó vagy ami neked? Mert ugye az utóbbi jó kérdés!
3/4 anonim válasza:
Ha tetoválást akarsz csináltatni, akkor azt javaslom, hogy olyan mintát varrass magadra, ami számodra valami jelentéssel bír, hiszen ez míg a világ, ott lesz a testeden, egy életre kihat ez a döntés, jól gondold meg! ami pl. nekem nagyon tetszett, az az volt amikor egy lány az apukája utolsó szívveréseit tetováltatta magára. <3
Szóval tényleg jól gondold meg, hogy biztosan akarsz-e tetoválást, és ha igen, akkor sem az szerint válassz, hogy mások mit linkelnek be! ;)
4/4 anonim válasza:
szerintem ne így tetováltass. ne mások szerinti szép mintákat, hanem ahogy az előttem szóló elmondta valami egyedi, számodra jelentéssel bíró mintát. amit nem fogsz megbánni mert mondjuk egy szép életidőszakodat hozza vissza, vagy egy általad nagyon nagyra tarott/szeretett emberre emlékeztet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!