Lanynak sarkany tetko?!
Figyelt kérdés
Tetszik egy sarkanyos tetovalas, es kicsit elbizonytalanodtam mert sok ismerosom azt mondta hogy nem noies, es nem allna jol. Hasonlot szeretnek: [link]
ti mit gondoltok?
2014. ápr. 29. 22:26
1/4 anonim válasza:
Ha jól átgondoltad, és neked tetszik, akkor szerintem csináltasd meg. Bár ha elbizonytalanodtál, az már annyira nem jó jel. Anno engem is sokan próbáltak lebeszélni a tetoválásról(skorpió), de én mégis megcsináltattam. Ennek már 3 éve, és még mindig imádom :D
3/4 anonim válasza:
nekem van hasonló. :) még soha senki nem mondta, hogy nem vagyok nőies. ne azért tetováltass, hogy majd mások mit szólnak hozzá, mert már most megmondom hogy több negatív visszajelzést fogsz kapni, mint pozitívat, függetlenül attól hogy mi van rajtad. ilyen az átlagember, döntsd el hogy magadnak akarsz tetszeni, vagy nekik. akinek meg egyezik az ízlése a tiéddel, az úgyis értékelni fogja.
4/4 anonim válasza:
Tényleg nem kell másra hallgatni. Amúgy attól meg hogy nem virág vagy madár még állhat jól nőnek is. Egy nagyon hasonló volt ex-barátnőm teljes hátán, nekem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!