Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Garage tetoválást az alkaromra, és mivel elég nagy "divat" lett így ugye sokan mondják hogy sokan divatból hordják, osztálytársamnak is van tetkója de nem is halgat se Essemm se többi tagot, csak divat, de én tényleg szeretem amit csinál, és tisztelem érte2014. ápr. 29. 20:24
1/4 anonim válasza:
Hát necces kérdés.Szerintem még ne tetováltass!Majd egy két év múlva .es ha még akkor is szeretnéd akkor .Amugy milyen akarsz?Olyan Garage feliratot?Vagy azt hogy Essemm.Én is akarok majd tetkot ,csak én a bokám hátsó részére.A ki emelkedés mögé .És azt hogy Beerseewalk.
2/4 anonim válasza:
És ha pl. 5 év múlva már nem fogod szeretni ezt a zenét?
3/4 anonim válasza:
Szerintem is várj még vele, az ember ízlése folyamatosan változik..régen én is szerettem olyan zenéket, amit ma már gáznak tartok, vagy csak szimplán nem szeretem már őket annyira.
4/4 A kérdező kommentje:
hmm... már több mint 1 éve hallgatom :) már ez előtt is csinált zenéket és azokat régóta hallgatom, amúgy a Garage feliratot, az első válaszoló terve is jól hangzik :D a BSW felirat
2014. ápr. 29. 22:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!