Igényes tetoválást szeretnék csináltatni. Mi a véleményetek az elképzeléseimről?
Linkelek pár képet a tetoválás mintákról , amelyekre gondoltam.
Köszi a válaszokat !
kissé zavaros, hogy most mit is szeretnél pontosan.
a linkelt mintákból egyet, vagy külön külön kell őket értelmezni? ha együtt akkor az úgy sok lenne, mivel szinte mindegyik teljesen más stílusú. ez így kicsi zagyva, egy apró leírást a tanácsok érdekében igazán odabiggyeszthettél volna a képek alá, mert így nem világos, hogy mi a terved.
Ez így együtt sok.
Meg szerintem ezek az elképzelések nem olyan szépek... (kivéve a 2. képet, az jó, bár nekem a koponya minta nem jön be. Még a hajóra is láttam sokkal igényesebb munkákat...)
Nézegess tetkós oldalakat, és vedd alaposan fontolóra, hogy mit/miket tetováltatsz, mert jelenleg szerintem te csak "egy tetoválást" akarsz, nem pedig "a tetoválásodat" akarod. Nagy a különbség.
Innen szemezgess, csak a legjobbak vannak fent. :) [link]
1 kép: nagyon zavaros, kb. egy kendőn tudom elképzelni. Testen gagyi és kivagyiskodó.
2. kép: rózsák és koponyák. klisé. És ráadásul még az anatómia és a rövidülés is el van baltázva a képen.
3. kép: a dalík jók, de az a tetves tigris leránja az egészet a sárba.
4. kép: csak én látom úgy hogy ez fel van hólygosodva? Nem épp igényesen varr az illető. Ráadásul az egyenes vonal nem ártana a kötelekné legalább.
5. kép: ezek a legjobbak, legigényesebbek ebből a gyűjtésből. Viszont ez is csak skicc, ki kéne dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!