Az igaz h tetoválás felvarrása után pár napig nem érintheti víz az érintett felületet? Nektek mennyire fájt mikor csinálták?
Tetoválás utókezelése:
Az első 2-3 napban:
Amikor kész a tetoválásod, lefóliázza a tetoválód. Ezt a fóliát 2-3 óra múlva leveheted. Mosd meg a tetoválásod szappannal. Jó alaposan mosd meg a tetoválásod, és öblítsd le (de ne áztasd), hogy semmi ne maradjon rajta a szappanból, vagy a lemosni kívánt, testnedvvel keveredett festékből, amit a bőröd dolgoz ki magából. Töröld szárazra. Lágyan és vékonyan kend be Bepanthen krémmel, majd fóliázd le újra. A tetoválásod leginkább az első két napban levedzhet. ezt a fóliázást az első 2-3 napban 3-4 óránként ismételd meg.
A 2-3. nap után már nem kell leragasztanod, elég ha lágyan vékonyan bekened Bephantennel. Ne hagyd kiszáradni!
Kb 10-12 nap mire teljesen begyógyul.
Ne hanyagold el a krémezést mert kiszáradhat a tetoválás, de az is baj, ha túlkened, próbáld megtalálni a középutat.
A gyógyulási idő alatt ne menj szaunába, szoliba, ne napoztasd és ne vakard.
A varrt tilos leszedni, várd meg amíg magától leesik.
Ezt kaptam a tetoválómtól, amikor én csináltattam
Nekem egyáltalán nem fájt, sőt én élveztem a folyamatot, de ezt embere válogatja.
Remélem segítettem.
Szia,
én tegnap voltam tetováltatni, nekem nagyon fájt, oldalamra ment és csontot is ér egy kicsit, hát mit ne mondjak számomra nem volt valami fáklyás menet de ez ember függő, és attól is függ hogy hova varratsz.
Nekem azt mondta a tetováló, hogy 2 hétig ne nagyon érje víz.
De nekem azt mondta, hogy nem kell fóliáznom csak sűrűbben kennem krémmel, nekem bio kókusz olajat ajánlott :D remélem tudtam segíteni :D
az 1. válaszolóé a elyes megfejtés...
Érheti víz, hiszen le kell valahogyan mosni, csak ne áztasd az első két hétben. Meg ne is napoztasd/szolizz addig.
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!