Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tapasztalt tetoválók, oldalamr...

Tapasztalt tetoválók, oldalamra szeretnék tetoválást az mennyire fáj? 10 skálán kb mennyire?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 22. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez emberenként változó, hogy neked mennyire érzékeny az a rész azt más nem tudhatja.
2014. ápr. 22. 22:07
 2/5 WheneverYouWant ***** válasza:

Nem fogsz belehalni.. ha szeretnéd megcsináltatni ennyi ne tántorítson el...

Egyébként itt egy kép:

[link]

Nem tudom mennyire lehet igaz... ez egy vicces oldal postja.

2014. ápr. 22. 23:34
 3/5 anonim válasza:
Van egy nagyon jo tetovalo baratom,akivel egyszer beszelgettunk arrol hol faj a legjobban. A bordanal van az egyik legfajdalmasabb resz. Nagyon faj mit ne mondjak,mert megcsinaltattam en is amit akartam oda,de ki lehet birni. Jaj es ez azon is mulik ki hogyan tetoval. 10es skalan mennyire? Mivel van mar gyerekem es tudom mi az a szules ezert a 10es skalan olyan 5-6osnak mondanam azt a fajdalmat. Ha a szulest nem veszem figyelembe akkor 9-10. Sokmindenen mulik. A baratnom sirt kozben. Egy csaj akit tetovalt a srac amikor pont ott voltam sikitozott hagyja abba,olyan is van aki majd elalszik kozben.
2014. ápr. 23. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Tegnap voltam és nekem nagyon fájt egy két helyen ahol csinálta valahol pedig elviselhető volt de túléltem :D

2014. ápr. 24. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy mentem el tetováltatni (oldalamra, a borára), hogy előtte buliztam, alig aludtam valamit, ráadásul nem is ettem semmit előtte + délelőtt tudott csak elvállalni.

Kicsit kellemetlen volt, de amint kényelmesen elhelyezkedtem, kb. 20-25 perc után bealudtam, csak arra lettem figyelmes, hogy folyik a könny a szememből, mert pont akkor csonthoz ért...

Amúgy fel sem tűnt, olyasmi volt, mint egy epilálás :)

2014. máj. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!