Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen minták/alakzatok...

Milyen minták/alakzatok szimbolizálják az apát?

Figyelt kérdés

Valami olyan tetkót szeretnék,ami szép, és utalás apámra egyben (100%-osan negatív értelemben,utálom őt).

De valami ilyesmit szeretnék.

2014. ápr. 16. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem a logikát? :D Ha utálod akkor minek akarod magadat emlékeztetni rá? Értem miről beszélsz, mert én is utálom apámat, lassan egy éve hogy megszakítottam vele a kapcsolatot, de a róla való beszélgetést is a hátam közepére kívánom.. vagy hencegésből akarsz egy ilyen varratot? Nem kötözködés, bocsi. Tényleg nem értem.
2014. ápr. 17. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
nem,azért akarom magamra tetováltatni,mert annyiszor megbocsátottam már neki, valami legyen,ami emlékeztet rá,hogy többet ne
2014. ápr. 17. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
És ha egyszer mégis kibékültök örökre? Mert ugye ez is megtörténhet ha már sokszor megbocsátottál neki. Erre gondoltál? Hogy mennyire ciki lesz akkor viselni a tetoválást? Ha mégis szeretnéd akkor ne konkrétat válassz, csak burkoltan legyen benne hogy "utálom apámat". Amit egy idegen nem tud kiolvasni, te viszont tudod a jelentését. Erre nincs konkrét szimbólum.
2014. ápr. 17. 13:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam. Amúgy a békülés kizárva,mert már ő nem szól hozzám (mert anyukámnak élettársa van,akit én is szeretek,szóval ilyen apám van).Gyerekként bocsátottam meg neki sokszor. Nem is tudom burkoltan ezt hogy lehet kifejezni.
2014. ápr. 17. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szinte bármivel. Ne arra gondolj hogy mi ez a szimbólum, hanem hogy neked mi jut eszedbe apádról. Ez bármi lehet. Egy állat, egy tárgy, egy mondat, akármi. :)
2014. ápr. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!