"utat kaptam az úrtól, csak elé térdelek" mellkasra kb10centibe csúnya lenne?
Figyelt kérdés
ígyis úgyis megcsináltatom de érdekelne azért más véleménye.2014. ápr. 3. 12:48
1/6 anonim válasza:
Igen. Meg szerintem a szöveg is gáz.
2/6 anonim válasza:
Ilyen térdelős szöveget semmi pénzért nem tetováltatnék magamra.
3/6 anonim válasza:
Neked kell tetszenie , hiszen te fogod viselni egy életen át.. Mások értéktelen véleménye meg ne érdekeljen. :)
ÉÉs imádom ezt a számot ;)
4/6 anonim válasza:
Nem csúnya, hanem inkább rettentő gáz ez a szöveg, és ezt te is így fogod gondolni amint kinövöd ezt a korszakodat. Ezzel csak azt mondom hogy gondold át, persze te dolgod, meg le lehet szedetni, csak hát elég macerás meg pénz az is.
5/6 anonim válasza:
Régen de sokat hallgattam azt a számot. Jó-jó de biztos nem tetováltatnám magamra. Így kiragadva elég gáz annak aki nem ismeri. "Elé térdelek"... hmm félreérthető lehet na. :D
Gondold át szerintem.
6/6 anonim válasza:
Én pl. nem ismerem, és így elég röhejesnek tűnik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!