Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Van olyan tetováló szalon...

Robert31 kérdése:

Van olyan tetováló szalon ahol OTP Széchenyi kártyát elfogják?

Figyelt kérdés
Széchenyikártya,tetováló

2014. márc. 17. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
:) Miért fogadnák el? :) Szerintem olyan tetováló szalon sincs ahol kártyaterminál van. :) A tetoválás nem szállásnak minősül, sem rekreációnak, sem pedig étkezésnek. :) Ne haragudj, de ez abszurd. :D
2014. márc. 18. 15:53
 2/4 anonim ***** válasza:

első: miért lenne abszurd? :) szépségszalonok is elfogadják a rekreációt. sőt, szinte csak azok, se könyvesbolt, se semmi más nem fogadja el... szerintem az az abszurd, hogy a könyv olvasása nem minősül szabadidőnek...

kérdező: egyébként még nincs ilyen lehetőség, csak nagyobb sminktetováló szalonokban tudok ilyenről.

2014. márc. 20. 13:42
 3/4 anonim válasza:

azkomooooooly :DD

esetleg tescos utalvánnyal? :oo

tetoválók és pénzből élnek, bocs.:ss

2014. márc. 21. 21:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Könyvesboltokban tényleg jó volna. De visszatérve attól, hogy én hobbi asztalos vagyok megértem, hogy a tüzépen nem fogadják el. :-) Tetováltatni nem hinném, hogy lelki feltöltődés, ahogy kecskét vásárolni sem az. Persze eltekintve a szélsőséges kivételektől. De megnézném azért azt a tetkóst aki egyáltalán rendelkezik kártya terminállal.
2014. márc. 22. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!