Miért nem vállalták el a fehér tetoválást?
Azt mondta a recepciós csaj, hogy alapból nem vállalnak ilyet. DE a fehér bőrömön úgysem látszana - amit megcáfolok, mert fehér szemceruzával rárajzoltam a kézfejemre, ami elég világos, és látszik, mert ugye a bőr inkább bézs, olyan rózsaszínes sárgás barnás. Meg nem marad szép, alias megsárgul - ami nem igaz, mert a festék nem vált színt, csak ugye a bőr sárgás, ami fölé nő.
Egyébként 4-6000 Ft lenne... lenne, ha csinálnák, hát köszi.
Egy pici 1 cm-t nem meghaladó tetkóról van szó, ami egyébként akkor sem látszana ha fel vagyok öltözve, ha fekete. Nem villogni szeretnék vele, csak számomra van jelentősége. Azt mondta gondolkozzak még rajta, de már 2 éve gondolkodom, és akarom. Meg még egy másikat, ami nagy és fekete, de úgy besértődtem, hogy ott 100% hogy nem csináltatom meg. Máshol csak annyit mondtak, hogy nem vállalják és kész. :(
Általában én is megpróbálom róla lebeszélni a vendéget, mert csúnyán besárgul. Persze ha ennek ellenére mégis szeretné, akkor megcsinálom.
Viszont bármilyen picike is, sajnos az ára nem lesz kevesebb, mint 5-6ezer, mert ennyi szokott lenni a minimum ár, az anyagköltség kb ugyanannyi, mint egy 2-3-5 centis tetkónál.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!