Szerintetek jó?
Figyelt kérdés
Nem számít majmolásnak, hogy több ismerősöm is van akinek ugyan olyan tetoválása van az alkarján mint egyik magyar rapperünknek? a Garage felirat?2014. febr. 22. 21:00
1/5 anonim válasza:
de majmolásnak számít.. Ezt nevezik tucat tetkónak.
Csak tudnám milyen jelentőséggel bír a sok idiótának a garázs szó, amit képes magára tetováltatni.
Akkor már magára írathatná a "HAJDÚ MOSÓGÉP" szöveget is.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát hogy ők is hallgatják Essemm számait és magukra tetováltatják a Márkáját a GARAGE ét hogy tudassák vele hogy ők hallgatják és tisztelik őt... gondolom
2014. febr. 22. 21:57
3/5 anonim válasza:
mert olyan k.va sokszor fognak vele összefutni és megmutatni neki
4/5 A kérdező kommentje:
:D hát amennyi fellépése tényleg van :D lehet :D
2014. febr. 22. 22:24
5/5 anonim válasza:
Semmilyen márkanevet nem tetováltatnék magamra. Konkrétan a Garage logo is csak akkor menne fel magamra, ha valami komolyabb közöm lenne a kiadóhoz, szóval jelentene számomra valamit. Én is szeretem, voltam fellépésen, van garage pulcsim, de meg se fordulna a fejemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!