Fiúk! Ti milyen tetoválást láttok szívesen egy lányon?
#8 - "így esélyt sem adtok neki?": a kérdés arra vonatkozott, hogy milyet látnánk szívesen. Nem kizáró ok, de inkább hátrány, mint előny.
Ha valami kis, diszkrét, személyes mintát felvarrat valami szolid helyre, az oké. De ezek a nagyméretű, esetleg dupla körvonallal rajzolt csillagok hasfalon-alkaron-bugyi által takart részeken, repülő madárcsoport a hónalj alatti részen vagy egyéb nagy felületen, kedvenc zenekar neve keresztben a csuklón, mellkas válltól-vállig kivarrva, ribirendszám (angol szaknyelven Tramp Stamp) és egyéb dolgok bizony nem valami megnyerőek.
#12 - 18 felett csak a nagyon naiv ember hiszi, hogy sosem fog megváltozni. Aztán jön valami megrázó és másnap már teljesen más dolgokban hisz és másképp gondolkozik...
Egyszer nagyon közel álltam hozzá, hogy tetováltassak első felindulásból, konkrétan a töréstesztes bábuk 4-felé osztott sárga-fekete köreit a vállamhoz meg a könyökömhöz.
Aztán kitisztult a tudatom, meg átgondoltam, hogy na vajon normális vagyok-e. :D
És te vajon ugyanazokat a zenekarokat/zenéket hallgatod, amiket mondjuk 10-12 évvel ezelőtt? Mert egy tetkó kis szerencsével kitart addig újravarrás nélkül tudtommal. :)
Szerintem a 11-es gondolkodik helyesen. Rögtön rávágta mindenki, hogy semmilyet nem szeretne látni a lányon, de azért vannak kategóriák és határok, tetoválás és tetoválás közt is különbség van.
Pl. van egy barátnőm, aki a jobb csuklójára egy szép betűt tetováltatott, a bátyja keresztnevének az első betűjét, aki fiatalon elhunyt váratlanul. Akkor ő már ki van zárva?
Oké, hogy a nagyméretű és/vagy tucat-, egyedietlen tetoválások nem jönnek be egy lányon, de a fenti példával is baj van? Vagy például boka fölött valami egyszerű motívum?
Ez nem provokálás szeretne lenni, komolyan kérdezlek Titeket. Elfogadom, ha számotokra ez is kizáró ok, de kérlek, akkor indokoljátok meg, miért, tényleg érdekel!
12-vagyok.
Nekem egy kedvenc zenekarom van! Többet is szeretek persze, de csak egy van, ami a legkedvencebb. És nemsokára az ő jelüket fogom az egyik alkaromra tetováltatni. Nem csak úgy spontán jött ötlet, hanem már hónapok óta gondolkodom ezen és úgy döntöttem felvarratom. Hogy a következő 5-10-15 évben mennyire fog változni az ízlésem úgy gondolom teljesen mindegy lesz, mert amikor megkedveltem azt az együttest nagyon nagy lelki erőt adtak nekem a dalaik, hogy sikerüljön továbblépnem bizonyos dolgokon. És azóta is az így kialakult életfelfogásban gondolkodom. Ha pedig netán mégis csak megbánnám a dolgot, még akkor is van 2 lehetőségem. Vagy lézerrel leszedetem (mivel kis mintát akarok, így kb. 5-10 ezerbe kerülne), vagy másik mintát rakatok rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!