Milyen szakra menjek?
Sziasztok!
Elég kicsi lehettem amikor rájöttem,hogy mi is az a tetoválás,azóta oda vagyok értük.
Szerencsére rajz terén jó is vagyok.Most 8.ba járok kb 7-8 éves lehettem,amikor eldöntöttem hogy szeretnék én is tetoválásokkal foglalkozni(elég röhejesen hangzik,mert ilyen idősen az embernek még fogalma sincs arról,hogy mi szeretne lenni...)De nekem azóta sem változott a véleményem.
Mivel szeretnék majd a későbbiekben tetoválni,ezért először arra gondoltam,hogy grafikus szakra megyek egy iskolába de utána arra gondoltam,mi van ha nem vagyok elég jó stb és így egy másik szakközép iskolára is gondoltam ami már nem a rajzal foglalkozik hanem más dolgokkal foglalkozik pl.vendéglátó iparral.
Szerintetek ha tetoválni szeretnék mekkora előnnyel járna a grafikus szak?
Na..Tételezzük fel nyitok egy szalont,nem fejlesztem tovább a képességeimet.
Belefektetek a szalonba nemtudom hány milliókat,de kb egy ember se jön majd be hozzám mert nem tudok tetoválni.
Nem szalont akarok vezetni,hanem szalonban akarok dolgozni.
Mindenképp előnnyel járna a grafikus szak. Ha elég jónak érzed magad a rajzban (azért kérdezz meg egy rajztanárt vagy hasonlót, hogy szerinte is tehetséges vagy-e), akkor inkább grafikus szakra menj.
Egyébként ha nem is a szalonnyitáshoz, de a felszereléshez és a tanuláshoz valóban szükség lesz majd sok pénzre.
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!