Új tetoválás esetén mennyi ideig javasolt hanyagolni a kondizást?
Figyelt kérdés
Gondolom, hogy frissen nem tesz jót neki, ahogy a bőr tágul a bedurranástól. Meg esetleg még ezen kívül ha más hasznos tanácsotok van, szívesen fogadom. Köszönöm előre is!2014. jan. 3. 11:33
1/5 anonim válasza:
Ha szerencsés a bőröd akár egy hét alatt is rendbe jön és nem kell sok kondít kihagynod.
A sós izzadság nem tesz jót neki ,később gyógyul.meg éri kivárni ,amíg lenem hámlik. :)
2/5 Kittycica94 válasza:
Én most a lábammal mentem focizni varrás után 4 nappal...
semmi baja nem lett.
Lefóliáztam bekentem és kész. ha eltaláltak az kellemetlen volt de baja nem lesz tőle. Utána letusolsz azt csá.
vigyázz rá és kész
ja meg a medencézés, szoli,dzsakuzi, szauna felejtős!
3/5 A kérdező kommentje:
Kb. mennyi ideig felejtősek ezek? :)
2014. jan. 11. 21:19
4/5 SzilKa válasza:
2-3 hétig ne menj úszni, ne áztasd, ne gőzöld, ne napoztasd, ne szolizz. A kondit elég csak egy hétig hanyagolni. A fólia alá se jó ha izzadsz, meg a friss festéknek sem mindig jó az első napokban.
egy tetováló
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2014. jan. 12. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!