Boka fölé szeretnék egy tetkót Tunyacsápról, jól nézne ki?
Figyelt kérdés
Már régóta Tunyacsáp a becenevem és szeretnék róla egy tetkót.Szerintetek hülyén nézne ki?Ti bevállalnátok egy tetkót Tunyacsápról?22 éves fiú vagyok különben?2013. dec. 29. 23:06
1/15 anonim válasza:
XD ma is találkoztam itt egy hülyével.... gyakorikérdések, you never fail to fail humanity...
2/15 anonim válasza:
Szia Tunya!
Valami jobb hely? Ott nem valami guszta:D
3/15 anonim válasza:
Megnéztem mit is jelent ez a szó..
Majd rájöttem hogy nem mit jelent hanem kit..
Nos, ha belegondolok hogy ezt a figurát életed végéig viselni fogod, eléggé idétlennek tartanám...
De végig nézve a sok idétlen tetkókat amiket viselnek az emberek, nem hiszem hogy kirívó lennél egy ilyen tetkóval.,.Talán 10 év múlva nem fogod megbánni, vagy addigra már a tetkó leszedése sem lesz fájdalmas mint a mai lézeres leszedés..
4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem teljesen jó hely csak egy idő után beszőrösödne.
2013. dec. 29. 23:25
6/15 anonim válasza:
# 3
"Megnéztem mit is jelent..."
Én aszittem lankadt faszt jelent....
7/15 A kérdező kommentje:
nem azt mégse tetoválnám magamra
2013. dec. 29. 23:35
8/15 anonim válasza:
Cuki, de belegondoltál hogy 50-60 éves korodba is azt a tetkót fogod viselni? :D
9/15 anonim válasza:
Nekem ez nagyon idétlen / gyerekes. Ha úgy gondolod, életed végéig hordanád, lelked rajta, de értelmes nő nem biztos, hogy fog mutatkozni rajzfilmfigura tetkós alakkal...
10/15 anonim válasza:
"nem azt mégse tetoválnám magamra" ja, kettő már tényleg hülyén nézne ki rajtad...
ha nem kamu a kérdés, akkor azt javaslom, azt tetováltass magadra, ami neked tetszik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!