Szeretnék tetoválást, de még hízni fogok és nem tudom elcsúnyulna-e, ha nyúlik a bőröm?
Figyelt kérdés
Szóval egy ideje kondizom és 15 kilót felszedtem, már jó ideje szeretnék tetoválást, de még 15 kilót szeretnék hízni, érdemes megvárnom még azt?
Egyébként alkaromra szeretnék egy feliratot.
2013. dec. 22. 08:47
1/4 anonim válasza:
Az attól függ, hogy pontosan melyik részre és milyen pozícióban. Ha nem az egész alkarodra (külős-belső kör alakú) tetkót akarsz akkor szerintem már nyomathatod. Mert az alkarodat úgysem tudod kigyúrni annyira hogy elcsúnyuljon. Max ha pálcika vagy és The Rock leszel, de egyéb esetben nem ;)
2/4 A kérdező kommentje:
Most vagyok 75, azaz 90-re szeretnék, tehát nem leszek The Rock :D amúgy az alkarom hátsó részére szeretnék a könyököm alá, egy mondatot, és úgy ahogy a lehető legjobban nézzen ki, a részlet kérdésekben még nem döntöttem, hogy mekkora lenne, végig futna-e az egész alkaromon... stb. :)
2013. dec. 22. 13:55
3/4 anonim válasza:
Ezesetben szerintem nyugodtan varrathatsz most:)
4/4 anonim válasza:
Ne varrass, mert deformálódni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!