Tetko a testveremrol. Van ilyen vkinek?
Figyelt kérdés
Egy szo vagy egy mondat lehetoleg angolul, amivel kifejezhetem a tesom iranti szeretetem. Kivancsi lennek, van-e ilyen vkinek es tippeket is varnek. Koszi2013. dec. 17. 15:47
1/1 anonim válasza:
Neked kell tudni melyik szó illik a kapcsolatotokra. Mondjuk személy szerint ja már szövegről van szó, én az idézeteket, dalszöveg- és versrészleteket érdekesebbnek tartom. Nekem nincs olyan tetkóm ami kifejezetten csak egy szerettem miatt készült, nem is tervezek ilyet, de biztos egy olyan közös élményre emlékeztető tetkó mellett döntenék, ami meghatározó volt a kapcsolatunkban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!