Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Honnan indult és miért jó ez...

Honnan indult és miért jó ez a tetoválás?

Figyelt kérdés

"Csak isten itélkezhet felettem"

Ez miért jó és minek tetoválnak ilyet magukra csomóan?

Elképzelek egy szitut, hogy megy a srác állásinterjúra és meglátják rajta ezt a tetoválást és akkor majd azt mondják, hogy akkor adjon neked isten munkát.

Ha én lennék az apja egy ilyen gyereknek aki ezt tetováltatja magára, addig ütném amíg mozog. Most ez azt jelenti, hogy szarik a szüleire és nem hallgat rájuk?

2013. dec. 2. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Azt nem tudom honnan indult, de azt igen, hogy Miley Cyrus terjesztette el a fiatalok körében. Ugyanis ezzel magyarázza a mostanság botrányos viselkedését, és ez a sor megtalálható az egyik számában, a We Can't Stop-ban is:

"Remember only God can judge ya

Forget the haters 'cause somebody loves ya"

2013. dec. 2. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Ez az idézet 2Pac től származik, ő mondta hogy " Only god can judge me " és a sok nagy szavakra vágyó divatból magára varratja ami miatt sajnos elveszti az értelmét. Nyugodjon békében
2013. dec. 5. 19:14
 3/3 anonim válasza:

Tupac egyik számának címe. Ő még tudta a való jelentését, de mára elveszett az erőssége. Elég mély tartalma van, nem szülőről szól, de ma ez mainstream tetoválás.

Én is tervezek egy ilyet, értem a jelentését.

2016. febr. 28. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!