Hogy álltok a tetováláshoz? Lányokon a "r*banc rendszám" kivételével melyik állna jól?
én 15 vagyok és jövő nyáron kapok szülinapomra tetkót:))
én a lapockámra vagy a lábfejemre szeretnék ott nagyon szép:) vagy az oldalamon(jó ez sokkal később akarom:D)de ott nagyon szép egy álomfogó:)) de ha felmész bármilyen tetkós oldalra rengetek képet találsz :)) és lehet van köztük olyan ami megtetszik és még jól is állna valahol:) jóó keresgélést:)
Személyiségfüggő.
Nekem a 4 (nemsokára 5) tetoválásom közül egyik sem "nőies", mindegyik saját ötlet, fontos dolog. Mégis jól állnak, mert én sem vagyok "csajos" nő, szóval fura is lenne rajtam valami virág, vagy mittudoménmicsoda történet :D
25/N
Teljes mértékben elítélem, vicc nélkül.
Normális ember SZERINTEM nem tetet magára.
Továbbá a munkaadónál is nagy hátrány.
20/F
4.: csak kíváncsiságból, miért? Szóval szerinted az összes tetovált ember nemnormális?
Kérdező: a tetoválás lényege nem az, hogy jól áll-e. Akár még ronda is lehet, ha annak célja van. A díszítésnek mindenhol, tehát festményen, vázán, falon, vagy emberi bőrön, csak akkor van értelme, ha jelent valamit. Ez a lényege. Olyat tetováltass magadra, aminek számodra fontos jelentése van, mert akkor nem fogod megunni, és megbánni soha.
6.: Honnan vetted ezt a baromságot a primitív népek tetoválásairól? Vegyük például a maorit. Abban a törzsben a legjobb harcosoknak volt tetoválásuk, főleg arcon. Arra használták, hogy megfélemlítsék az ellenfelet a harcban, illetve nagy tisztelet övezte, és különleges bánásmódban részesítették a tetovált egyént. De más törzseknél például családi jelképeket tetováltak magukra, ami jelezte, hogy ki kihez tartozik. Megint máshol a rangot fejezte ki. Az hogy kívánatosabbak legyenek, tényleg utolsó szempont volt. Amúgy én nem vagyok se tetoválatlan, se tetoválás ellenes. Én azt mondom, hogy ha kizárólag a kinézet miatt varrat magára valaki, az mindenképp megbánja. Ha sokat hallgatsz egy zenét, sokszor megnézel egy filmet, sokat nézel egy képet, megunod. Kivéve ha hordoz egy olyan jelentést, ami neked fontos. Persze ehhez ismernie kell az embernek saját magát, hogy tudja, miről nem fog megváltozni a véleménye.
A dísz jelentését leírtam. Sajnos manapság már nagyon elkorcsosult ez a szó, de eredetileg nem arra használták, hogy feldobják vele a dolgok kinézetét. Például a magyaros mintákat(mint ahogy a törzsi tetkókat is) régen el tudták az emberek olvasni. Megvolt a funkciója, jelentett valamit, igényesen volt kivitelezve, és még szép is volt.
Amúgy szerinted festményeken nem értelmesnek kell lennie, hanem mutatósnak? Hát, örülj, hogy ezt Da Vinci már nem tudja elolvasni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!