Szoptatás alatt lehet tetováltatni?
Figyelt kérdés
Már másfél éve szeretném megcsináltatni, nagyon szeretném már! 4 hónapos a lányom.2013. nov. 23. 21:36
1/14 anonim válasza:
Nem lehet és normális helyen el sem vállalják, sem a piercinget, sem a tetoválást.
2/14 A kérdező kommentje:
Mert a homlokára van írva mindenkinek?
Am. miért nem?
2013. nov. 23. 22:04
3/14 A kérdező kommentje:
Azt mondják a gyulladás miatt, de akkor pattanásosan vagy felfázva, náthásan sem lehet szoptatni??
2013. nov. 23. 22:24
4/14 CsBZs válasza:
Azert nem lehet mert a festekbe olyan anyagok vannak amik a verbe bejutva a babara karosak lehetnek. Mivel ok kisebbek nekik egy nagyon kicsi adag is eleg es ugyebar az immunrendszeruk sincs meg vmi nagyon vedekezokepes
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor, ha úgy vesszük, a felnőttekre is káros a festék. Miért tetoválnak olyan anyaggal, ami ártalmas?
2013. nov. 24. 09:41
6/14 anonim válasza:
Szia, én tetováló mellett dolgozom. Elviekben azért nem lehet szoptatás alatt tetováltatni, mert ha begyullad-ami ugye könnyen megeshet, nem feltétlenül a tetováló miatt, hanem bejut valami a sebbe, az a babára nézve nem jó. Nem a festék a mumus, mivel ezek mind bevizsgált festékek nagyon komoly eu standardnak kell megfeleljenek! és mivel a gyulladás kiszámíthatatlan, ezért alapvetően nem vállalják a tetoválók. Pl. akármilyen tisztán dolgozunk, a kuncsaft hibájából is belekerülhet valami a tetkóba és már meg is van a baj.
7/14 anonim válasza:
Hát ha nem mondod el, hogy szoptatsz akkor nyilván nincs a homlokodra írva és meg tudod csináltatni a tetoválást. De nem értem miért lenne érdeked hazudni, hiszen a saját babád egészségét kockáztathatod. Előttem leírták ketten is, hogy miért nem szabad.
Ha ennyire tiltakozol ellene akkor csináltasd meg, nekem aztán mindegy, hogy mi lesz veled vagy a babáddal. Nem hiszem, hogy nem tudsz még pár hónapot várni. Gondolom a gyereked nevét akarod tetováltatni...
Nekem két gyermekem van, van tetoválásom, nem is egy, de eszembe sem jutott volna terhesség, szoptatás alatt tetováltatni.
Minden jót, dönts belátásod szerint.
Első voltam.
8/14 A kérdező kommentje:
De egy gyulladás ezer más módon is bekövetkezhet a szervezetben. Ez butaság. Vagy akkor hagyjam azonnal abba a szoptatást, ha akár pattanásom van, vagy felfázok, vagy beszakad a körömágybőröm és begyullad??
2013. nov. 24. 11:40
9/14 CsBZs válasza:
Akkor ha tetovalo mellett dologoztal tisztaba vagy vele h a festekek sokfele femeket tartalmaznak ami karos a babara nezve szoptatas alatt. Pl. A voros szinu festek higanyt, a fekete faszenreszecskeket(ez nem fem aut tudom) ettol lehet a gyulladas, a lila mangant a barna vas-oxidot es stb..
10/14 anonim válasza:
Kérdező! Menj, és beszélj egy tetoválóval. Egyébként meg baromi irritáló a stílusod. Ad 1; kva nehéz lenne kivárni azt a kis időt, amíg abbahagyod a szoptatást?! Ad 2; Kinézem belőled hogy ha a tetováló is elmondja (márpedig elfogja) hogy nem ajánlatos, te azt is telibe szrod, ahogy az itt válaszolókat. De az a szégyen, hogy ezek szerint a gyermeked se nagyon érdekel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!