Hozzáértők, kezdőként érdemes komplett szettet vásárolni?
Már egy ideje el szerettem volna kezdeni, csak 50 000 ft-ból túl messze nem jut az ember ebben az iparban. (Ilyenre is gondoltam: [link] )
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mindent magunk válogassunk össze gondosan külön vagy érdemes komplett szettet venni első nekifutásra, aztán meglátjuk mennyire jön be a dolog? Rajzolni nagyon tudok de szeretném magam fejleszteni és megtanulni tetoválni.
Linkeket, akár kisebb regényeket is szívesen fogadok a témával és felszerelésekkel kapcsolatban!
Köszönöm!
Szerintem az általad linkelt szettet árulják a neten ilyen 20ezrekért, kínai gagyi sajnos, a festék is valami nevenincs akármi...
Pont kezdőként nem kellene szerintem a legvacakabb eszközökkel kezdeni, mert elég hamar letöri a lelkesedésedet, ha nem boldogulsz velük úgy, ahogy kéne.
Egyrészt van egy tattoo fórum, ahol segítenek tanácsokkal, ha magad szeretnéd összerakni a felszerelésedet, másrészt van két kereskedő, akikre rábízhatod magadat etéren, ők nem fognak szart rád sózni. Kisfőnök, Sebi a két név, google-val megtalálod őket (Sebit sebitattoosupplies-ként).
A tattoo fórumot már csak azért is érdemes figyelni, mert gyakran felteszik ha van eladó cuccuk, mert sokan eladják a régi gépet, ha újabbra vagy modernebbre cserélik.
A másik, hogy sterilizáló berendezés (cirka 60-80e Ft) hiányában nem foglalkoznék fém markolatokkal, csakis egyszerhasználatos eldobható műanyag csőr-markolattal.
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!