Gombóc.:3 kérdése:
Szerintetek ez megoldható lenne?
2013. nov. 14. 22:26
1/6 anonim válasza:
Tudom, hogy nem a kérdésre válaszolok. De jól meggondoltad? Egy életen keresztül ezt fogod nézni. Nekem nem jön be ez a tetoválás. De természetesen ez a te döntésed. :)
2/6 SzilKa válasza:
A csukló méretéből adódóan csak jóval leegyszerűsítettebb formában oldható meg.
egy tetováló
3/6 anonim válasza:
csuklóra egy ennyire részletes nem férne ki. valami sokkal leegyszerűsített kerülne fel szerintem. de a mintával én sem értek egyet, szerintem nem szép, jobb lenne egy realisztikusabb szerintem
4/6 anonim válasza:
Ja, ez főnix? Én a kakasviadal vesztesének néztem...
5/6 Banditos Tattoo Art válasza:
Keress más helyet neki,és igen realisztikusabb főnix sokkal szebb,mert erre hamar rá fogsz unni.
6/6 A kérdező kommentje:
első válaszoló: jól átgondoltam, hogy szeretnék egy tetoválást. nem csak azért szeretném évek óta, mert tetszik a főnix, hanem mert hatalmas jelentéssel bír számomra. :)
a többieknek nagyon köszönöm a válaszokat.:) igaz, hogy realisztikusabb főnixet kell keresnem, ami alapján kiindulhatok, de mindenféleképp én fogom rajzolni, és egyedit szeretnék.:)
2013. nov. 19. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!