Ilyen tetoválást szeretnék de nem tudom hogy állna?! (linkbe. )
Figyelt kérdés
ilyesmiről lenne szó de nem a legvékonyabb a combom.. szép formás , nem az a gebe vagy az a nagyon szép vékony, olyan nőies na :D
ja meg picit narancsbőrős ://
de annyira tetszik.:3
(ja és legjobb barátnőm megakarja csináltatni magának aki full szép vékony -.-" mikor tudja hogy én találtam ki előbb..)
2013. okt. 27. 18:07
1/5 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni, mert nekem nincs tetoválásom, de szerintem megbánnád, ha most úgy mész neki, hogy azért csináltatod meg 'mert tetszik'. És ne haragudj, de ez tényleg inkább visszatetsző mindenkin, aki nem modellalkatú (nem diszkriminálni akarlak ezzel) csak szerintem ha már csináltatsz akkor olyan helyre amit szeretsz magadon és valamit ami sokat jelent neked :)
2/5 anonim válasza:
Ez szemétség a barátnődtől, a helyedben elvetném ezt az ötletet, "tartsa meg magának" úgyis tipikus divattetoválás mostanában. Egyenlőre várj! Az se biztos hogy akarsz tetoválást, ha viszont igen akkor olyan mintát találj ki/terveztess, aminek jelentősége van! Ja és ne mondd el senkinek hogy mi az! :/
3/5 anonim válasza:
Ez olyan elcsépelt tetkó.Már csomó emberen láttam ilyet.Szerintem ne csináltasd meg,később úgyis megbánnád.Válassz valami értelmesebbet.Vagy tervezd meg magadnak,h milyet szeretnél.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van.. :)
Ha már masnimániás vagyok, terveztetek valamit :)
2013. okt. 27. 20:00
5/5 anonim válasza:
Pasi vagyok,nekem tetszik! Ha szép lábad van,akkor csináltasd meg. Igazán oda vonza a férfi szemeket,szerintem!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!