Melyik képet tetováltassam? (kép)
Ezek a képek közül kéne döntenem. Ő a saját kutyám.Nem tudok dönteni.
k8: oké, nem fotórealisztikus, oké, tudjuk, hogy lehet már olyat is - attól még nem lehet szép? És ha a kérdezőnek épp ez a stílus tetszik?
Egyébként én nem szavazok le senkit, mert más véleményen van, (úgy érzem) egy szűkebb réteg tagjaként nem keverem még a gyakorit a facebookkal, ami tetszik lájkoljuk, ha meg nem tetszik ú de jó ott a piros... Mindentől függetlenül szerintem szép és aranyos tetoválás lett, sajnálom, hogy te ezt nem látod belőle, nekem tetszik. :)
ez a te véleményed, az meg az enyém, amit írtam.
" nem keverem a pofafüzettel, egyrészt, mert nekem nincs, másrészt tartom magamat annyira értelmesnek, hogy ne így ítéljem meg mások hozzászólását, csak tapasztaltam már, hogy a legtöbb itteni ember ítélőképessége a gombok gyanánt nem éppen megfelelő.
az, hogy nem fotorealisztikus, az még a kisebbik gondja, most nem fogok itt "műelemzést" tartani senkinek, én csak azt "fájlalom", hogy sokkal jobb dolgot is ki lehetett volna hozni ebből a tetoválásból.
azt egy szóval nem írtam, hogy nem lenne aranyos, de szerintem még mindig nyugodtan leírhatom a sok "tetszik" mellé, hogy nekem nem tetszik, ettől még nem leszek sem jobb, sem pedig rosszabb ember, legalábbis szerintem.
az meg tény, hogy a kérdező örül neki, örüljön is, nem akarok én ebbe belerondítani, örüljön ő ennek a tetkónak az a lényeg.
de nem is értem, minek magyarázkodom, mert nincs miért.
Aranyosnak aranyos, de szakmailag és technikailag csapnivaló (egyenetlen vonalak, csúnya satírozás, eltévedt vonalvezetések), amire már a vázlatrajzból is következtetni lehetett, illetve abból is, amilyen a "művész" többi munkája (a kérdező még régebben megadta a nevét, és óva intettem tőle - sajnos hiába).
De azért aranyos, és tényleg az a legfontosabb, hogy a viselőjének tetsszen.
Nem is akartam megbántani a véleményemmel, ezért is nem írtam ide eddig.
Peace.
Kedves Szikla és K8!
Én is hozzá szólhatok?
Az az igazság,hogy a fénykép nagyon nem adja vissza azt, ahogy a bőrömön látszik. Nagyon kényes fehér bőröm van.Ezt látni is ,mert szeplős.Na most,minél jobban árnyékolnak festegetik annál rosszabb.Mer nekem ha sokszor végig megy egy 9 tűs satírozóval ,,bizony hasad a bőröm.Sajnos ezt akkor vissza fordíthatatlan sérüléseket csináltak volna ami később eltorzuláshoz vezethet.
Voltam előtte bőrgyógyásznál és ott mondták ,hogy egy ilyesmi tetoválást nem is biztos,hogy a bőröm kibír.Ugyanis nagyon-nagyon vékony.Nyáron hosszú ujjú blúzban is szó szerint leégek.Néhány perc alatt.
Más. Ez a tetkó valósággal világít a bőrömön.
Tehát ha ennél részletesebb akkor már csak egy fekete paca látszana,fehér csíkokkal.
Meg kérdeztem egy másik tetkóst ,aki azt mondta,hogy nem szívesen vállalja ezt a tetoválást,mert a bőröm ennyire világos és érzékeny.Ha felhasad akkor nem lesz olyan és sok korrigálásra lesz szükség ami sokba kerül.
No ezért örülök,hogy ilyen lett,hasonít a kutyámra,nem hasadt ki a bőröm és nagyon jól látszik.
Az ismerőseim akik látták mind azt mondta jó lett és ő az én kutyám,nagyon hasonlít.
Nem mind elfogult és nem azt mondták amit hallani akartam.
Volt olyan is aki azt mondta soha nem jelölné meg magát,de ha nekem teszik akkor az én dolgom, Hozzá tették amúgy jól sikerült.
Megpróbálok egy nagyon eredeti képet csinálni róla mert baromira szar lett a fotó!
Estére fent lesz.
**Az is igaz,hogy szebb is lehetett volna,de így sem rossz.
Én sem vállalnám azt a rizikót ,hogy felhasad a bőröm.
ismételni tudom csak magamat többnyire: szerintem azzal még mindig nem tettem rosszat, hogy megírtam a véleményemet.
miért ne lehetne hozzánk szólni? mint látható egyikünk sem írt bunkó hozzászólást, szóval ezt most nem értem.
nem kell senkinek sem magyarázkodni, egyrészt mert felesleges, másrészt meg nincs miért.
csak azt nem értem most sem, hogy miért olyan nagy baj, hogy leírom, hogy nekem nem tetszik? más szempontok alapján nézem, lévén, hogy művészetekkel foglalkozom már egy ideje, de mind1 is, neked tetszik az a lényeg, ezt is leírtam már jó párszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!