Nagyon szeretem a zenet es tobb hangszeren is jatszom. Tobbek kozott gitaron es zongoran. Szeretnek hangjegyet magamra tetovaltatni. Nem tul ciki egy fiutol? Illetve hova lenne celszeru, erdemes?
Nagyon szeretek zenelni. Mindig kikapcsol, ha ideges vagyok megnyugtat, ha valami lehangolo tortenik velem, akkor mindig felvidit. Egyszeruen a mindennapok resze lett. :)
Orulok, hogy ezt masok sem tartjak cikinek, marmint a tetovalos dolgot. Igazabol altalaban az ilyenekkel ugy vagyok, hogy ha nekem jol esik, akkor jol esik.. de most szerettem volna velemenyt kerni. :)
Mar csak az a kerdes, hogy hova?! :)
Elso elkepzelesem csuklora volt.
Csuklón nagyon jó,ott nekemis nagyon tetszik:)
És nem gáz,ez nem ciki:) Nagyon jó.
Koszonom a pozitiv hozzaszolasokat. :)
Szerintem marad ez. :) Sot biztos.
Dehogy ciki. Nekem is van! Mondjuk én a "tetőtől talpig" vagyok tetoválva :D
Hogy hova akarod azt csakis te döntsd el, ne tőlünk kérj tanácsot. Ahol neked tetszik, ahol viselni szeretnéd! ;)
Ja és ez az "olyan helyre tetováltass ahol el tudod takarni" téma is olyan, hogy a te döntésed. Vagy érdekel hogy mi jár vele, vagy nemérdekel.
Én egy pillanatig nem gondolkoztam olyanon hogy hova tetováltatok, meg hogy el tudom takarni vagy nem. Vannak velejárói, a megkülönböztetés, akár munkahelyek ahol aztmondják hogy nem dolgozhat tetovált ember. stb.
Zárójelben teszem hozzá, szerencsére ez folyamatosan csökken, és elérheti a 100%os elfogadást is..:)
"-tudod mi a különbség tetovált és nem tetovált ember között?
-A tetovált embert nemérdekli hogy neked nincs tetoválásod.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!