Olyan tetoválót keresek, akinek a specialitása a fekete-fehér tetkó. Kit ajánlanátok?
:D
Nem tudom Laci árait, de nem hiszem, hogy vészes lenne. Kérj tőle nyugodtan árajánlatot!
Dark Art csúcsprofi, Invictusban nekem csak a B. Zsófi munkái tetszenek, csak ő maga nem túl szimpi. A Ritualt nem ismerem, de ahogy az oldalukat elnézem, maori témában otthon vannak.
Értem és köszönöm a válaszokat. :D
Az árat azért kérdeztem mert én az egész felsőtestemet szeretném szétvarratni és nem mindegy, hogy mondjuk 300 000 vagy 700 000 Ft.-(azt hallottam Dark art minimum 2-3X áron van). Egyébként ha a pénz nem akadály akkor 1 hónap alatt megvan egy egész kart fedő tetoválás?
A Dark Art sem vészes árban, főleg hogy gyorsasággal kompenzálják a magasabb óradíjat, de egyébként a művészeik sem egy árban tetoválnak.
Két alkalom között normális esetben 2 hetet szoktak várni, kevés embernek bírja a szervezete ennél gyakrabban (nehezebben gyógyul, stb). Inkább külföldről érkező vendégeknél vállalnak csak be olyat hogy egymás utáni napokon darálják le a nagy felületű munkákat, de nem igazán ideális.
Egy életre rajtad marad, szerintem ha nem muszáj, ne akard egy hónapon belül megcsináltatni.
Értem. :/
Az a baj, hogy járok kondizni és 2 küzdősportra is és nem tudom, hogy mennyire lehet ezeket csinálni a tetoválás elkészítésének a folyamata alatt. Pl. izzadás meg mondjuk box edzésen a folyamatos kéz használat miközben ott van rajta a friss tetoválás és 2 hetente jön egy még frissebb. :D Vagy lehet ugyanúgy csinálni?
Hát, rendesen bekavar a dologba... Friss tetkóval nem szabad kondizni, nem tesz jót neki az izzadság. Amikor én csináltam egy srácnak egy felkaros-mellkasos maorit, az 4 alkalom volt, hetente jött a srác, őt úgy tetováltam, hogy az előző heti részre semmiképp ne menjek rá, ami még nem volt legyógyulva. Így tulajdonképpen megvolt egy hónap alatt, addig nem járt edzésre. Szerencsére szépen legyógyult, nem voltak komplikációk.
Ha egészséges vagy és a bőröd sem száraz vagy problémás, akkor talán összehozható nálad is hasonlóképpen. Beszéld majd meg a választott tetoválóddal, hogy ő hogyan javasolja.
Köszönöm szépen. :D
Ezzel az ötlettel sokat segítettél bár nem vagyok benne biztos, hogy a legtöbb magyar tetováló hasonlóan kitudná vitelezni... Azért necces nekem ez a nincs edzés dolog mert most adtam le nemrég majdnem 45 kilót és nagyon hízékony vagyok :D és több hónapot nem bírnék ki edzés nélkül. Amúgy a Maori tetoválás nem olyan nehéz a tetováló szemszögéből,nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!