Tényleg nem ajánlatos ilyen időben lábfejre varratni, illetve tényleg hülyén néz ki egy férfin, még ha jelentése is van?
Figyelt kérdés
2013. okt. 6. 18:57
1/4 anonim válasza:
Max a zárt cipő miatt nem ajánlatos, mert bepálik a lábad, pláne az első pár napos fóliázás során. Nem néz ki hülyén.:)
2/4 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam hogy pénteken csináltatom, és akkor hétvégén pihi van vele.
2013. okt. 6. 20:53
3/4 anonim válasza:
Inkább nyáron, amikor elnézhető egy papucs. Azért utána érzékeny a bőr egy ideig, fóliázni is kell, óvatosan is kell vele még bánni azért, és egy hétvége nem feltétlenül elég.
Hát férfin nem annyira vagyok oda a lábfej-tetkókért, 1-2 jóval találkoztam már. De ha valami ilyen csajos felirat vagy sablon minta, akkor szörnyű. Viszont nem másoknak csinálja az ember ugye. :D
De inkább érleld még tavasz/nyárig a gondolatot szerintem. Praktikusabb lesz, de bemehetsz az ötlettel egy szalonba, és leegyeztetheted velük, meg hogy mit javasolnak.
4/4 anonim válasza:
Nekem is most lesz a lábfejemre. A tetováló nem mondta,hogy baj lenne, csak vigyázni kell a fóliázással. Szerintem higiénikusabb ilyenkor mint nyáron a nagy melegbe,porba. Nem szokták ajánlani a nyári tetoválást, de lehet persze ez a kivétel,sajnos nem tudom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!