Szeretnék egy tetoválást alkarra. Tippeket várnék, igazából egy mondatot vagy egy rövid idézetet szeretnék! Milyen nyelven legyen?
Te komolyan vadidegen emberektől vársz arra ötletet, mit varrjanak a karodra, ami egy életen át elkísér?
Bátor, kalandvágyó ember vagy. (Finoman fogalmaztam.)
"Juci 2002"
mellé esetleg egy horgony.
Az idézetet Te találd ki! Milyen nyelven? Hát... van olyan nyelv ami valamiért közel áll hozzád? Nem kell hogy feltétlen értsd is a nyelvet. Én is szeretnék majd egyszer ilyesmit, és én az orosz nyelvet választottam, mert szeretem nagyon Oroszországot és a nyelv is tetszik. :)
Neked van ilyen?
jajj, de bunkók vagytok! persze mikor a csillagocska-virágocska közt kell választani, meg megmondani hova varrassák, az rendben van...
kérdező! ha nem értesz más nyelvet, csak a magyart, akkor mindenképpen magyarul! Az nagyon gáz, mikor valaki nem beszéli pl. a spanyolt, de spanyolul van rajta varrás... brr... na, én meg attól kapok 'hajhullást'... :)
esetleg közös dalból szövegrészlet (ha van ilyenetek)... ha írsz többet magatokról esetleg segíthetek :)
amúgy találsz szép egysorosokat a citatium.hu-n és a netorian.hu-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!