Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 15 ezer forint sok egy 6x6-os...

15 ezer forint sok egy 6x6-os tetoválásért?

Figyelt kérdés
Életem első tetoválására készülök, és a tetováló, akinek írtam (Black&white szalon Budapesten), 15 ezer forintot modott árra. Szerintetek az sok vagy megfelelő?

#tetoválás #Black&white szalon
2013. szept. 5. 14:17
 1/8 SzilKa ***** válasza:
Reális árnak tűnik, bár azt nem irtad, hogy az a 6x6-os tetkó mi lenne...
2013. szept. 5. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:

nekem egy 15sentis felirat volt 15ezer, szóval így nézve reális. de ha abból indulok ki, hogy az utolsó tetkóm egy szintén 15centi hosszú, 7centi széles tetkóért 20ezret fizettem, hozzáteszem ugyan abban a szalonban, csak más tetoválónál voltam, akkor úgy meg kicsit sok.

ha teljesen telített a minta, akkor jónak tartom az árat.

2013. szept. 5. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy violinkulcsot és basszus kulcsot szeretnék egymással szemben, mint egy szív, és előtt egy kottát szöveggel
2013. szept. 5. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
akkor mindenképp reális.
2013. szept. 5. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
18ezret fizettem egy szines, gyonyoru es kb 15*4-6 cmes tetovalasert, es meg meg is tervezte a srac, a marha otketeim alapjan, par hete...bar ez nem Bpest volt
2013. szept. 5. 20:30
 6/8 anonim ***** válasza:
amugy meg, azert azt vedd figyelembe, hogy egesz eletedben marad, szoval nem az a lenyeg, hogy mennyire olcso
2013. szept. 5. 20:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Annyira nem gond hogy ennyibe kerül, mert úgy vagyok vele, hogy inkább kifizetem a drágábbat, mert tetszenek a tetkós munkái, és szeretném, ha az enyém is tökéletes lenne. Csak érdekelt, hogy ez az ár reális-e vagy sem. :)
2013. szept. 6. 09:19
 8/8 anonim ***** válasza:
reális. :)
2013. szept. 12. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!