Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerinted egy vasmacska...

Szerinted egy vasmacska tetoválás tud nőies lenni? Kép!

Figyelt kérdés
Nagyon szeretném, a jelentése miatt is,de pár ember azt mondta,hogy nem nőies. Szerinted? [link]
2013. aug. 27. 21:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én csak az Y hangsúlyoztam. ;)
2013. aug. 27. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem is tengerész tetoválásom van, egy iránytű az oldalamon. Semmi rózsa, csicsa nincs rajta, még a betűk is elég egyszerűek, mondhatni egyáltalán nem nőies. Még soha nem kaptam meg, hogy pasis vagy ne illene a bőrömre. Én meg egyszerűen imádom. :D Nem hiszem, hogy a horgony férfiasabb lenne.

De ha ennyire elbizonytalanodtál, inkább várj még egy kicsit, vagy menj el egy tetoválóhoz, hogy tegye nőiesebbé neked. :)

2013. aug. 27. 22:22
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenképpen átlenne rajzolva nőiesre. :) amit a kérdésbe linkeltem nagyon tetszik,hogy nagy rózsákkal van. :)
2013. aug. 27. 22:32
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

"utolsó: PopeY Nagy P,mert ez a NEVE és még helyesen sem tudod leírni. :DD Hány éves vagy? Kívánom,hogy ne legyen több boldogságod,mint ezzel a beszólással. :)"

Mielőtt elkezdesz nekem nagy lányt játszani, legalább a hozzászólásomat olvasd el :) Nagy p-vel írtam, viszont te sem helyesen írtad le, mert Popeye. Amúgy igazad van, bocs, hogy nem helyesen írtam le a mesefigura nevét, de épp azzal voltam elfoglalva, hogy a röhögéstől ne fulladjak meg és közben úgy szóljak haveromnak, hogy milyen marhaságot akarsz magadra varratni :D Komolyan, még mindig röhögök ha eszembe jut ez a tetkó. Lehetnél Popeye (akkor is Popej) felesége, mondjuk már nem tudom, hogy hívják, de te nyugodtan utánanézhetsz.

Amúgy 20 éves vagyok, de ha te 15 évesnél idősebb vagy, és EZT akarod magadra varratni, akkor elég sok derűs pillanatot fogsz szerezni embertársaidnak :D Istenem, adja az ég, hogy egyszer lássak valahol ilyen tetoválással nőt :D Lehetőleg a bicepszedre csináltasd. Nekem ennél nagyobb boldogság nem is kell az élettől :D Majd dobj egy fényképet amin ezzel feszítesz :D

2013. aug. 27. 23:03
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt meg már csak offként írom le, hogy egy tetoválás még akkor sem tud nőiessé tenni, ha rózsaszín virágokat ábrázol. Lehet, hogy mutatós, meg szép, de hogy nem nőies az hét szentség.
2013. aug. 27. 23:05
 16/20 A kérdező kommentje:

[link]

Nézegesd ezeket és akkor a több száz nőn is röhögjetek a haveroddal. :D Egyébként 20 éves létedre Popej :) jut eszedbe róla,ez mindent elárul. :) Tutira a több 100 nő is Popej :) miatt tetoválta magára.... tudod,lehet,hogy férfias,de egy férfinak,akkor sem Popeye jutna eszébe,hanem mondjuk a matrózok meg tenger meg ilyenek,szóval még menj vissza játszani a haveroddal. és témát lezártam.

2013. aug. 27. 23:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Téged idézlek: "Nekem ennél nagyobb boldogság nem is kell az élettől" majd felnőtt férfiként nem így fogod gondolni,de kívánom,hogy teljesüljön ez a kívánságod. :)
2013. aug. 27. 23:19
 18/20 anonim ***** válasza:
szerintem amit a kérdésedhez linkeltél nagyon szép :) megnézném mennyire röhögne,ha ruhában meglátna egy fullos nőt,majd mikor levetkőzik neki,akkor rajta egy ehhez hasonló tetkó.ha még akkoris nevetségesnek találná,akkor olyan szinten van :)
2013. aug. 28. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

"Nézegesd ezeket és akkor a több száz nőn is röhögjetek a haveroddal."

Jajj, csillagom, ez csak élőben vicces.

"Egyébként 20 éves létedre Popej :) jut eszedbe róla,ez mindent elárul. :)"

Miért, tudsz más híres embert akin vasmacska volt? Na jó, akkor legyen Horthy, akkor Horthyra fogsz emlékeztetni... hát nem tudom melyik a nőiesebb.

"udod,lehet,hogy férfias,de egy férfinak,akkor sem Popeye jutna eszébe,hanem mondjuk a matrózok meg tenger meg ilyenek,szóval még menj vissza játszani a haveroddal. és témát lezártam."

Mert aztán ha matrózok jutnak eszembe róla, az aztán megint bármi csak nem nőies :) De megkérdeztem most 53 éves apámat, hogy mi jutna eszébe egy nőről, ha horgony lenne rajta. Kezdésnek ő is röhögött, majd megkérdezte, hogy hülye vagyok-é, mit keresne egy matróz tetoválás egy nőn. Innen nem jutottunk tovább.

"Téged idézlek: "Nekem ennél nagyobb boldogság nem is kell az élettől" majd felnőtt férfiként nem így fogod gondolni,de kívánom,hogy teljesüljön ez a kívánságod. :)"

[link]

Amúgy hány éves vagy. Komolyan érdekelne, mert úgy viselkedsz, mintha az anyám lehetnél, ebben az esetben meg duplán röhejes, hogy egy HORGONYT akarsz magadra varratni. :D

"megnézném mennyire röhögne,ha ruhában meglátna egy fullos nőt,majd mikor levetkőzik neki,akkor rajta egy ehhez hasonló tetkó.ha még akkoris nevetségesnek találná,akkor olyan szinten van :)"

Nem nézne ki rosszul úgy sem, mivel leírtad, hogy fullos. De 100%, hogy nélküle szebben nézne ki és igen, nevetséges lenne :) De inkább tetoválj egy f..szt a homlokodra, hisz ha beírod google-ba, akkor ilyenből is dob ki vagy ezret. Biztos tök jól állna, nem?

2013. aug. 28. 21:42
 20/20 anonim ***** válasza:
9%
Amúgy meg marhára kedves kérdező barátosném, te kérdeztél véleményt, leírtam, hogy szerintem egyáltalán nem nőies és röhejes. Mivel a véleményt kérdeztél, így a válaszom is hasznos, szépen maradjál csöndben... de amúgy miattam azt és akkor tetováltatsz magadra amikor akarsz. Érted?
2013. aug. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!