Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Czene Lacihoz vagy Krizsán...

Czene Lacihoz vagy Krizsán Lilihez menjek tetováltatni?

Figyelt kérdés

Egy helyen dolgoznak,de mindkettő tetováló nagyon tehetséges szerintem és nemtudok dönteni. Szerintetek? Kis női mintáról lenne szó,de tervezni kell.

Köszönöm

2013. aug. 17. 13:23
1 2
 1/11 SzilKa ***** válasza:
79%

Azért Czene sokkal-sokkal tapasztaltabb és profibb, viszont egy kis női minta esetén igazából mindegy, melyikükhöz mész.

Egy tetováló

2013. aug. 17. 14:18
 2/11 A kérdező kommentje:

Szóval egy kis női mintához már nem kell tapasztalat és profizmus? :)

egyébként annyira nem kicsi,egy egész lábfejnyi lenne....

2013. aug. 17. 16:13
 3/11 SzilKa ***** válasza:
De kell, de Lili is van annyira profi, hogy megcsinálja. Ha egy telihátas mintát szeretnél, inkább Czenét mondanám. Lili jó, Czene még jobb, ennyi a történet :)
2013. aug. 17. 16:24
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi. És ha nincs se rajzom se mintám csak elképzelés akkor megrajzolják simán ugye?
2013. aug. 17. 16:34
 5/11 SzilKa ***** válasza:
Persze, nem Neked kell tudni rajzolni :)
2013. aug. 17. 17:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,rendes vagy,hogy is ismeretlenül segítesz(több kérdésben láttam már a hozzászólásodat),pedig neked konkurenciák!. :)
2013. aug. 17. 20:14
 7/11 SzilKa ***** válasza:
78%
Kollegáknak tekintem őket, nem konkurenciának, én csak a gányoló sufnitetkósokat nem szeretem :)
2013. aug. 17. 20:43
 8/11 SzilKa ***** válasza:
Jaa, és nagyon szívesen, viseld majd örömmel a végeredményt ;)
2013. aug. 17. 20:44
 9/11 A kérdező kommentje:

De aranyos vagy! :) Márcsak azt kell eldöntenem,hogy kihez, és mikor menjek,és megyek is. :)) Ez lesz a 2. tetkóm.

Neked meg további jó munkát kívánok sok-sok vendéggel.

2013. aug. 17. 21:05
 10/11 SzilKa ***** válasza:

Szerintem menj be hozzájuk, és amelyikük élőben szimpatikusabb, illetve amelyikük szívesen vállalja, úgyis ahhoz kerülsz :) azt meg már úgyis velük tudod megbeszélni, hogy időben mennyire vannak betáblázva, mikor tudnak vállalni és hogy mennyi időt kérnek a tervezésre.

Köszönöm én is a jókívánságodat :)

2013. aug. 17. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!