Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Milyen márkájú tetoválógépet...

Milyen márkájú tetoválógépet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Érdemes 10Wraposat venni? A 8Wrapossal van valami baj? 5éve tetoválok, és tönkrement a gépem, eddig egy olcsót használtam, nem is tudom milyen márkájú volt, kissé gyenge volt. Kérlek, tapasztalt tetoválók, segítsetek! Láttam vaterán több fajtát, 8000-10000 forintért, de elbizonytalanodtam, hogy azok nem lehetnek túl jók...
2013. aug. 15. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Izgalmas ilyeneket olvasni egy hettel az elott, hogy megyek tetovaltatni.....:S
2013. aug. 15. 21:07
 2/4 anonim ***** válasza:
minek olvasod akkor? vagy ennyire értesz a tetoválógépekhez is, hogy ez elborzaszt? gyanítod hogy a te tetoválód is 10 ezer ft-os géppel gányolna rád valamit? :D
2013. aug. 15. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék...az a gép klassz volt, szépen dolgoztam vele csak hamar elfáradt. Nem kell fikázni, eddig mindenki elégedett volt velem és a munkámmal!!!
2013. aug. 15. 21:48
 4/4 SzilKa ***** válasza:

Vegyél normális gépet, pl Micky Sharpz hibridet, ha nem tudod kitermelni az árát és csak 8-10ezres kínai vacakra telik, tedd le a gépet inkább végleg, mert lehet hogy mégsem csinálod olyan jól a dolgod...

Az ijedős válaszoló meg nyugodjon meg, ha normális szalonba megy, nem akad össze gányolóval ;)

2013. aug. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!