Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Fájdalom küszöböt lehet...

Fájdalom küszöböt lehet valahogy növelni, hogy kibírjam a tetoválást?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy nem bírom a fájdalmat. Ha beverem a kis lábujjam, a kezem, vagy akármim valahová azt mindig kibírom, de pattanásokra allergiás vagyok. Azokat nagyon nem bírom..

Melyikhez kell viszonyítanom tehát a tetoválást, egy pati kinyomásához, vagy egy egyszerű ütéshez?

2013. aug. 14. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon erős horzsoláshoz, mint amikor elesel a betonon és lejön a térdedről a glazúr. na olyan.
2013. aug. 15. 00:10
 2/6 anonim válasza:

Attól függ,hogy hova tetováltatsz :)

Én alkaron alig éreztem,vállakon szintén,hátamon kellemetlen volt már a vége felé,mellkasomon a végét megkönnyeztem :D

Nekem ha már fáj,olyasmi érzés,mintha a tűvel a húsomban vájkálna :)

2013. aug. 15. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy pattanás kinyomásához semmiképp :D Igen, ahol kellemetlenebb a dolog (pl. mellkason, vagy oldalt) ott olyan, mintha kicsit belédszúrná a tűt, és húzná a bőrödben, plusz kicsit éget. Viszont mindenképpen kibírható mindenhol. Növelni? Pihenten menj, egyél-igyál előtte. Közben is lehet szünet, érdemes enni/inni 1-2 falatot/kortyot). De első tetkó első pár perce nem kellemes dolog, persze hely- és személyfüggő ez is :D
2013. aug. 15. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a lábfejem van, nem volt túl jó. Olyan volt, mintha kis szikével vágogatná a bőröm. Szerencsére elég pici. Ennek ellenére szó nélkül elviseltem. 17 éves lány vagyok.
2013. aug. 15. 20:46
 5/6 A kérdező kommentje:
bicepszre gondoltam körbe egy kis mintát, vagy lehet, hogy a vállamra akarok. nem tudom még pontosan
2013. aug. 17. 02:35
 6/6 A kérdező kommentje:
ja vagy a könyököm fölé csillagot
2013. aug. 17. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!