Egy hetes tetkón fehér "hámlásszerű" pöttyök?
Figyelt kérdés
Vádlimon van egy kép tetoválva. Egy hete csináltattam de most ilyen fehér foltokkal van tele. Pedig nagyon vigyáztam rá, nap kb aligha érte. Megpróbáltam lemosni akkor le is jött de rá egy kis időre megint olyan lett. Mi lehet ez? Nem ócska helyen csináltattam szóval nem értem.2013. aug. 8. 10:34
1/2 anonim válasza:
lemosni??
amúgy lehet, hogy nem hámlás-szerű, hanem tényleg hámlik...
2/2 anonim válasza:
ha pici, heg szerű fehér foltokra gondolsz, amik olyanok mint egy pattanás után maradt sebhely, azzal nem tudsz mit kezdeni, valószínűleg a melegtől van, rajtam is minden nyáron kijön egy csomó, tetoválásokban is meg azokon kívül is, csak ugye a sima fehér bőrön nem annyira feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!