Szerintetek ez mit jelent?
Már régóta foglalkoztat a tetoválás gondolata de még elég fiatal vagyok és nem szeretném elkapkodni, ma reggel azt álmodtam hogy kolibri tetoválás van a hátamon és csuklómon is.
A kolibri motívumo már régóta tetszett de ezen kiívül sok más minta is és már említettem hogy nem szeretnék elhamarkodott lépést tenni, de ez az álom olyan volt mintha megvilágosodtam volna tetkó téren.
Szerintetek a kolibri az "én tetkóm" ?
Mármint ezt kéne megcsináltatni?
amikor én azt álmodtam h szines kontaktlencse van a szememben akkor nekemis ilyen megvilágosodás volt. úgy éreztem magam a piros kontaktlencsével álmomban, mintha isten lennék. Azután belevágtam és szereztem egy színes kontaktlencsét és nem bántam meg...Szűrd le belőle a sjaát tanulságod :3
Szerintem az álom a mélyen elrejtett kívánságainkat jeleníti meg.
Amugy mennyire vagy fiatal? 18 éves korod alatt ne csináltass, mert nyúlni fog a bőröd és pár évvel később csúnya lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!