Hol lehet olyan tűt kapni, amivel meg tudok csinálni magamnak egy piercinget?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 18:59
1/9 anonim válasza:
Gyógyszertárban, kozmetikusnál, piercingesnél.
2/9 anonim válasza:
Gyógyszertárba lehet kapni steril tűt ,de tudtommal nem adják ki akárkinek,mert feltételezniük kell,hogy lehet drogozáshoz kell.
3/9 anonim válasza:
orvosi kellékes boltokban is lehet venni.
én általában ott veszem őket.
4/9 anonim válasza:
Drogosoknak is adnak steril tűt a fertőzések terjedésének megelőzése érdekében. (A drogos is ember, akármilyen is) Csak mondd meg a gyógyszerésznek, h piercingelêshez megfelelő vastagságút adjon, akkor nem fognak drogosnak nézni!
5/9 anonim válasza:
16G-s tűvel tudsz szúrni 1.2es szárú ékszereket.
általában ezek a tűk 170/250 ft között mozognak.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
meg tudná még azt mondani valaki, hogy egy snake bites piercinget mekkora tűvel kell szúrni? :)
2013. aug. 2. 20:50
7/9 anonim válasza:
ez előbb írtam, hogy 16G-ez a tű méretezése, és ha branül tűt veszel, mert az praktikusabb, akkor kettőt vegyél egyből.
8/9 A kérdező kommentje:
és az a tű miben jobb?
(bocsi, hogy enyit kérdezek, csak még nem csináltam ilyet...)
2013. aug. 2. 23:07
9/9 anonim válasza:
én azért találom jobbnak, mert a barül tűt egy műanyag tok veszi körül. miután szúrtál, abból kilehet húzni a tűt, a tok bennmarad a furatba, az méretre vágod, belerakod a szárat és belehúzod a furatba a tok segítségével.
én szúrtam olyan tűvel is ami ilyen csőszerű volt, legtöbbször ilyet használnak szalonokban, az szerintem nem annyira könnyen csúszik át az ember bőrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!