Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek milyen állatokat...

Szerintetek milyen állatokat árbrázoló minták azok, amelyek a legnépszerűbbek, vagy a legelcsépeltebbek tetoválásként?

Figyelt kérdés

2013. júl. 9. 09:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Bőknél sztem mindenképpen a lepke. Aztán jönnek a mindenféle madarak és a delfin.

Férfiaknál tigris, kígyó.

2013. júl. 9. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Nőknél, úgy értettem :).
2013. júl. 9. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Tigris, kígyó, lepke, delfin, már a bagoly is
2013. júl. 9. 10:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Bagoly, sárkány, lepke, madár.
2013. júl. 9. 11:11
 5/9 A kérdező kommentje:
A szarvas szerintetek mennyira az?
2013. júl. 9. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:
tigris, farkas, lepke, kolibri vagy valami édes kismadárka, a szarvas az még olyan határeset
2013. júl. 9. 13:04
 7/9 anonim válasza:
Szarvast nem sok emberen láttam még, akin igen, annál is a magyar mondavilághoz kapcsolódott. Nem az számít, hogy hány ember tetováltatta már magára, hanem, hogy neked tetszik-e, vagy neked mit jelent. Különben is rengeteg szarvas ábrázolás létezik, nem hiszem, hogy mindenkinek, aki szarvast visel egyféle lenne.
2013. júl. 10. 07:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Szarvast akarok én is:D Pont most tettem fel a kérdésem :/ :D
2013. júl. 12. 10:56
 9/9 anonim válasza:

A szarvas 10/11-es tetkó tényleg csak ajánlani tudom és az a legjobb benne hogy még nem terjedt el és nagyon kevés embernek van..

[link] gyönyörű :))

2013. júl. 16. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!